ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ: “Αυτό πρέπει να κάνει ο Άρης, για να προκριθεί κατά της Μακάμπι”!

Συντάκτης: Share:

 

Κανένας δεν είπε ότι θα είναι εύκολη αποστολή για τον Άρη, να περάσει στην επόμενη φάση του Conference League, αφού έχει χάσει 2-0 στο πρώτο παιχνίδι από τη Μακάμπι και θα πρέπει να βάλει τρία γκολ, χωρίς να δεχθεί κάποιο, στη ρεβάνς του “Κλ. Βικελίδης”…

Πάνω σε αυτή την προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο Άρης, τοποθετήθηκε ο πρώην προπονητής της ομάδας, ο Γιώργος Χατζάρας, ο οποίος ήταν απόλυτος: “Θα είναι δύσκολη η αποστολή, γιατί η Μακάμπι είναι καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους παίκτες επί τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο ένας γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι του άλλου και αυτό πρέπει να το λάβουν υπόψη τους στον Άρη, γιατί δύσκολα θα κάνουν λάθος στην άμυνά τους”.

Λέει όμως: “Ο Άρης πρέπει να βάλει ένα γκολ, το αργότερο μέχρι το 60΄λεπτό, γιατί αυτά που λένε για… γρήγορο γκολ κλπ, εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Τι θα πει γρήγορο γκολ; Ας μπει και στο 60΄για να έχουν μπροστά τους τριάντα λεπτά να ισοφαρίσουν και να πάνε το ματς στην παράταση. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει η ανατροπή, εκτός εάν είναι σε κακή μέρα η Μακάμπι, οπότε αλλάζει το σκηνικό και θα γίνει ευκολότερη υπόθεση, η πρόκριση για τον Άρη”.

Και τέλος: “Το βασικότερο όλων, είναι να μην δεχθεί γκολ η ομάδα, να μην αιφνιδιασθεί από τους αντιπάλους από την αρχή και αυτό θα πρέπει να το προσέξουν, γιατί οι Ισραηλινοί θα προσπαθήσουν να σκοράρουν στην αρχή, για να “παγώσουν” τον κόσμο, που θα γεμίσει το γήπεδο”.