Μιλάει ο έμπειρος: “Έβγαλαν μεροκάματο Βαρέλα, Κρέσπο, ώρα να παίζουν άλλοι…”!

Συντάκτης: Share:

Το προσεχές καλοκαίρι τελειώνουν τα συμβόλαια των δυο κεντρικών αμυντικών του ΠΑΟΚ του νταμπλ, δηλαδή του Κρέσπο και του Βαρέλα και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν θα ανανεωθούν από τον ΠΑΟΚ, γιατί η επόμενη κίνηση θα είναι να… βαλσαμωθούν!

Ζητήθηκε η γνώμη του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά και ομοσπονδιακού προπονητή, Αλέξη Αλεξίου, που έπαιξε πολλά χρόνια στη θέση και πήγε στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα και απάντησε στον FOCUS 103,6 FM:

“Είναι ώρα για αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και ειδικά στην άμυνα, όπου ο Βαρέλα και ο Κρέσπο έβγαλαν μεροκάματο, πληρώθηκαν πολύ καλά από τον ΠΑΟΚ, αλλά κάπου τελειώνει η καριέρα και φαίνεται ότι πλέον δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που περιμένει η ομάδα και ο κόσμος της. Ήρθε η ώρα να παίξουν άλλοι στην ομάδα, υπάρχουν νέα παιδιά, όπως ο Ίνγκασον, που πρέπει να τον κρατήσουν, ο Μιχαηλίδης και ο Μιχάι, ας πάρουν και ένα δυνατό στόπερ από το εξωτερικό, να κάνουν μια φοβερή τετράδα. Τι ψάχνουν; Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα λεφτά που πήραν από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη δόξα, τους τίτλους, τη φήμη που απέκτησαν εδώ. Να λέμε την αλήθεια, ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους ευχαριστήσει και να τους αποχαιρετήσει εάν όχι τώρα, τότε το καλοκαίρι…”