Μόνος του ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, με πέντε “εχθρούς”! Τι θα πρέπει να επιδιώξει…

Συντάκτης: Share:

Το Σαββατοκύριακο αρχίζουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague και εάν ρίξετε μια καλύτερη ματιά στις ομάδες και τους στόχους τους…

θα διαπιστώσετε ότι η ομάδα που είναι εντελώς μόνη της, είναι ο ΠΑΟΚ! Με ποιον μπορεί να είναι φίλος; Με Ολυμπιακό; Με ΑΕΚ; Με Άρη; Με Παναθηναϊκό ή μήπως με ΟΦΗ;

Με κανέναν δεν μπορεί να είναι φίλος, άρα ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του, με πέντε “εχθρούς” απέναντι και με τρεις ομάδες που είναι παντελώς αδιάφορες, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη και τον ΟΦΗ, αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός δεν βγαίνει Ευρώπη και οι άλλοι δυο θα βγουν, εφόσον φυσικά πάρουν και την άδεια της UEFA για να παίξουν του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Άρα, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να μην χάσει την πρώτη αγωνιστική και η ΑΕΚ να περάσει τον ΠΑΟΚ στην τελική βαθμολογία.

Από τη μια η Σκύλλα και από την άλλη η Χάρυβδη για τον Δικέφαλο του Βορρά, που πρέπει να κάνει υψηλές πτήσεις πρωταθλητισμού, για να ξεφύγει… τερματίζοντας πρώτος και στη συνέχεια να περιμένει την απόφαση του CAS για την δικαίωσή του.

 

 

Scroll Up