Μουντιάλ 2022, Φαν Χάαλ για Ντι Μαρία: “Και ο Ντεπάι αντιμετώπισε τα ίδια και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα”

Συντάκτης: Share:

Με αφορμή το παιχνίδι της Ολλανδίας με την Αργεντινή ο Λουίς Φαν Χάαλ ρωτήθηκε και σχολίασε τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνον ο Άνχελ ντι Μαρία, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον χειρότερο προπονητή που είχε ποτέ.

Η σχέση του Λουίς φαν Χάαλ με τον Άνχελ ντι Μαρία δεν ήταν και η καλύτερη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Αργεντινό να έχει μάλιστα χαρακτηρίζει τον ομοσπονδιακό πλέον τεχνικό της Ολλανδίας ως τον χειρότερο προπονητή που είχε ποτέ.

“Το πρόβλημά μου στο Μάντσεστερ ήταν ο προπονητής. Ο Φαν Χάαλ είναι ο χειρότερος προπονητής της καριέρας του. Θα έκανε τα πάντα στο γήπεδο κι αυτός θα μου έδειχνε τις λάθος πάσες. Δεν ήθελε τους παίκτες να είναι πάνω απ’ αυτόν”, είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια ο Ντι Μαρία.

Οκτώ χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο Ολντ Τράφορντ η ποδοσφαιρική μοίρα φέρνει τον 34χρονο εξτρέμ αντιμέτωπο με τον άνθρωπο που θεωρεί ότι του έκανε το απόλυτο κακό στη Γιουνάιτεντ.

Ενόψει του αγώνα της Ολλανδίας με την Αργεντινή ο Φαν Χάαλ ρωτήθηκε για τον Ντι Μαρία και σχολίασε τις δηλώσεις του, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον Μέμφις Ντεπάι:

“Ο Ντι Μαρία είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που πιστεύει ότι είμαι ο χειρότερος προπονητής. Λυπάμαι και το βρίσκω λυπηρό. Ο Μέμφις έπρεπε να αντιμετωπίσει τα ίδια στη Γιουνάιτεντ και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα”.