Ναζλίδης: “Φετινοί στόχοι του Άρη, ο πρωταθλητισμός και το κύπελλο”!

Συντάκτης: Share:
Ναζλίδης: "Φετινοί στόχοι του Άρη, ο πρωταθλητισμός και το κύπελλο"!

Προσκεκλημένος της εκπομπής “Σφήνα στα σπορ” της TV-100 ήταν ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα του Άρη…

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

“Δεν είναι μόνο ο Μπρούνο Γκάμα που ξεχωρίζει στον φετινό Άρη, ούτε οι ποιοτικοί παίκτες που έχουμε, αλλά όλη η ομάδα είναι καλή. Η άμυνά μας δεν τρώει εύκολα γκολ, δείτε τα στατιστικά και μπροστά βάζουμε γκολ με ωραίους συνδυασμούς. Να είστε βέβαιοι ότι ο Άρης δεν θα γκρεμιστεί εύκολα από εκεί ψηλά και ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος: Θέλουμε το κύπελλο και να κάνουμε πρωταθλητισμό”.

Για τον Μπεναλουάν: “Το παιδί ήρθε αργά, είναι πίσω σε σχέση με τους άλλους και θα τον δείτε στην πορεία, είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας χρειαστεί. Όσο για τον Σίλβα, ισχύουν τα ίδια, θα τον δείτε κι αυτόν σύντομα”.

Για τον Μάντζιο: “Άλλαξε κάποια πράγματα στην ομάδα, έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία, αλλά ακόμη θέλουμε δουλειά, έχουμε αδυναμίες και πρέπει να τοις βελτιώσουμε, κάτι που είναι καθαρά θέμα προπονητή και πιστεύω ότι θα το πετύχει, γιατί δουλεύει πολύ με την ομάδα και θέλει πολύ καλό, οικογενειακό, κλίμα στα αποδυτήρια”.

Για την αποβολή του στο ματς με τον Απόλλωνα: “Ο διαιτητής αργούσε στο VAR για μια φάση που ήταν κατά την εκτίμησή μου, πολύ εύκολη και αυτό του είπα: Τι ψάχνεις τόση ώρα,φαίνεται ότι είναι οφσάιντ ο παίκτης. Ήρθε και με απέβαλλε και ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αντίκρισα την κόκκινη κάρτα”.

 

Scroll Up