Νίκας (πρόεδρος επιτρ. κυπέλλου ΕΠΟ: “Κανένας έλεγχος από την αστυνομία, χωρίς λόγο χτυπούσαν τον Γκαγκάτση”!

Συντάκτης: Share:

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός παρουσιάσθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνατντίνος Νίκας, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM, με καθαρό μυαλό πλέον, μετά τον τελικό του κυπέλλου…

Ο κ. Νίκας, είπε μεταξύ άλλων:

-“Είχαμε οργανώσει πάρα πολύ καλά όσα θα συνέβαιναν και συνέβησαν, πριν τον τελικό, με τη ζωντανή μουσική, τους καλλιτέχνες, τα παιδάκια των προσφύγων που τραγούδησαν, ο Δομάζος και ο Σαράφης που μπήκαν μέσα με το κύπελλο και έπαιξαν με τη μπάλα, πόδι-κεφάλι, όλα ήταν όμορφα, αλλά τα χάλασαν 200 άσχετοι με το ποδόσφαιρο, ενώ η ατμόσφαιρα από τα συνθήματα και τον παλμό της κερκίδας τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον ΠΑΟκ, ήταν πολύ καλή. Όλα άρχισαν όταν μια ομάδα Παναθηναϊκών έριξε το αγκαθωτό σύρμα κκαι πήγαν αυτοί να περάσουν απέναντι για να… πλακωθούν δήθεν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τότε, η Αστυνομία τους σταμάτησε με δακρυγόνα, γιατί αλλιώς δεν μπορούσε. Αυτοί που μπήκαν και δημιούργησαν τα επεισόδια, είναι οι ίδιοι που κάνουν ζημιές στα Πανεπιστήμια και στα μαγαζιά, είναι αναρχικοί που μπαίνουν στις κερκίδε ςτων φανατικών και δημιουργούν προβλήματα’.

-“Μίλησα με τους παρατηρητές για όσα συνέβησαν στη διακοπή και έμαθα ότι χωρίς λόγο τα ΜΑΤ, μέσα στα αποδυτήρια άρχισαν και χτύπαγαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μάλιστα ήταν διαπιστευμένοι,όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης, τους χτυπούσαν όπου έβρισκαν χωρίς να λογαριάζουν κανέναν, τη στιγμή που η ίδια η Αστυνομία μας είχε δώσει διαβεβαιώσεις και το είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα πλησιάσει κανένας στα αποδυτήρια, αλλά εάν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της διακοπής, θα έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν οι παράγοντες των ομάδων, όπως ο κ. Γκαγκάτσης. Μάλιστα είπαν ότι το ζήτησε ο διαιτητής να μην μπει κανένας, κάτι που είναι ψέμματα”.

-“Δεν έγινε κανένας έλεγχος στα εισιτήρια των φιλάθλων που μπήκαν στο γήπεδο, ούτε εισιτήρια, ούτε ταυτότητες, ενώ η Αστυνομία μας είχε πει ότι θα γίνει αυστηρός έλεγχος σε όλους, αλλά δεν έγινε τίποτα και μπήκε όποιος ήθελε στο γήπεδο”.

-“Ήδη έχει παρέμβει εισαγγελέας με όσα έγιναν, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, που ζήτησε την εικόνα από τις κάμερες του γηπέδου, εντόπισαν και αυτόν που πέταξε το μάρμαρο, το οποίο πήρε από ένα συντριβάνι που έσπασαν έξω από το ΟΑΚΑ και πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα η ταυτοπροσωπεία για να αποδοθούν ευθύνες σε όλους, όσους δημιούργησαν προβλήματα και επεισόδια”.

-“Ο Μπαλτάκος είναι γνώστης του αντικειμένου, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος και νομίζουμε ότι μπορεί να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, γιατί εάν δεν μπορέσει κι αυτός, δεν θα μπορέσει κανένας. Πρέπει να έχει τη στήριξη όλων, γιατί ο Ζαγοράκης δεν την είχε,κάτι που τον οδήγησε στην παραίτηση. Δεν μπορούσε να περάσει τίποτε απολύτως ο Ζαγοράκης, τι να καθίσει να κάνει; Θα μπορούσα να είμαι κι εγώ υποψήφιος πρόεδρος, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε στο πλευρό του Τάκη Μπαλτάκου”