Ο Αυγενάκης, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ! Είναι άσχετος ή είπε ψέμματα;

Συντάκτης: Share:

Οι αιχμές του Λευτέρη Αυγενάκη για ΠΑΟΚ και Μάκη Γκαγκάτση σε τηλεοπτική του συνέντευξη, απαντήθηκαν από τους ανθρώπους του Δικεφάλου σε έντονο ύφος, προτρέποντάς τον να συστήνεται πλέον… ως Υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι Αθλητισμού!

Αναλυτικότερα, από την καυστική απάντηση του Δικεφάλου στον υφυπουργό: «Οι χθεσινές δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν επιβεβαιώνουν απλά όσα του έχουμε κατά καιρούς προσάψει , αλλά ότι έχει το ακαταλόγιστο.

Αναφέρθηκε σε «ομόφωνη απόφαση της λίγκας», παραβλέποντας πως οι παραφωνίες τον συντροφεύουν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Η συγκεκριμένη απόφαση στην οποία συμφωνήσαμε άπαντες, αφορούσε διεξαγωγή των πλέι οφ με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα. Όχι να γίνουν κάποια παιγνίδια με κόσμο και άλλα σε εντελώς άδεια γήπεδα, όπως συμφέρει στην ομάδα της οποίας εκτελεί εντολές.

Κι αν τα τελευταία έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς, πλέον αναδεικνύει και θρασύτητα μιλώντας για «καθαρές και έντιμες κουβέντες», προκειμένου να στηρίξει την άκρως μεροληπτική στάση του.

Το πιο έντιμο και καθαρό που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, θα ήταν να συστήνεται πλέον και επισήμως ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού».

Η θέση του ΠΑΟΚ

στην Λίγκα

Παρά τα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης, η θέση του ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Λίγκας ήταν ξεκάθαρη και ειπώθηκε δια στόματος του Μάκη Γκαγκάτση που εμφανίστηκε θετικός στην παρουσία κόσμου στα πλέι οφ με την υποσημείωση να γίνει υπό καθεστώς ισονομίας.

Κοινώς, σε περίπτωση που επιτραπεί η προσέλευση κόσμου μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, στα αντίστοιχα παιγνίδια του δεύτερου γύρου που έγιναν κεκλεισμένων, να ισχύσει το ίδιο.

Scroll Up