Ο χειρότερος Ολυμπιακός της πενταετίας, δεν κατέβηκε τη σέντρα κι όμως δεν έχασε!

Συντάκτης: Share:

Ο χειρότερος Ολυμπιακός της πενταετίας είναι αυτός που βλέπει όλη η Ελλάδα, αλλά το παράδοξο είναι ότι όχι μόνο δεν έχασε έδαφος, αλλά διατηρείται σε διαφορά 9 βαθμών πλέον από τον ΠΑΟΚ, που πάτησε στη δεύτερη θέση, περνώντας την ΑΕΚ, που έχασε από τον… Παναιτωλικό!

Όλα αυτά που βλέπουμε από την ομάδα του Πειραιά, μας οδηγούν αυθόρμητα στη σκέψη πόσα λάθη μαζεμένα έκανε φέτος από την αρχή ο ΠΑΟΚ και άφησε τον Ολυμπιακό να ξεφύγει, να διατηρήσει μια διαφορά ασφαλείας και τώρα, με την απουσία βασικών παικτών του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, προσπαθεί να μην χάσει μεγάλο έγαδος και να έχει αυτή την απόσταση ασφαλείας, μέχρι να έρθει στην Τούμπα!

Τώρα παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Καραϊσκάκη, την 19η αγωνιστική και ακολούθως στην 20ή αγωνιστική έρχεται στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ,όπου φυσικά πρέπει να χάσει, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πώς γίνεται να μην βλέπεται ο Ολυμπιακός και να μην χάνει έδαφος, ποιος μπορεί να το εξηγήσει; Τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον ΠΑΟΚ, για τα λάθη που έγιναν με ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα, στη Νίκαια με Ιωνικό και στο Περιστέρι με Ατρόμητο, όπως και στο ματς με τον Βόλο στην Τούμπα (από 4-1 είχε γίνει 4-4).