«Ο Ηρακλής δεν γίνεται δούρειος ίππος για τις πονηρές πολιτικές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου»

Συντάκτης: Share:

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ηρακλής δεν πολιτικοποιείται, με αφορμή τη φωτογράφιση βουλευτή με μέλη της ΠΑΕ στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της σεζόν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Σε ιστοσελίδα πολιτικού κόμματος Έλληνες υπήρξε ανάρτηση υποψήφιου βουλευτή Μουλατζούδη Νικόλαο(έτσι υπογράφει την ανάρτηση του) που θέλησε να εκμεταλλευτεί το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου με δόλιο τρόπο.

Ο συγκεκριμένος εκμεταλλεύτηκε την ημέρα της πρώτης προπόνησης της ομάδας του Ηρακλή, όπου οι πόρτες ήταν ανοιχτές για τον κόσμο. Φωτογραφήθηκε με μέλη της διοίκησης και με την ανάρτηση του κάνει λόγο ότι υπήρξε επίσημη πρόσκληση από την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής ουδέποτε προσκάλεσε τον συγκεκριμένο αγνοεί την ύπαρξή του και δεν γνωρίζει την πολιτική του ιδιότητα και ως «ποντικός» επιδίωξε κομματικά να καπηλευτεί τον Ηρακλή.

Τέτοιες κινήσεις δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες και θα βρουν αντιμέτωπους την ΠΑΕ και τα μέλη της με κάθε ένδικο μέσο. Ο Ηρακλής δεν πολιτικοποιείται και πολύ περισσότερο δεν γίνεται δούρειος ίππος για τις πονηρές πολιτικές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου».