“Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, περνάει από το Ηράκλειο και παίζει την πρωτιά με Παναθηναϊκό”!

Συντάκτης: Share:

Μπορεί να είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος, να μην είναι ιδιαίτερα σημεντικοί οι πρώτοι αγώνες για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά “φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι” και όπως όλα δείχνουν, οι βαθμοί από την περιφέρεια είναι ιδιαίτερα σημαντικοί…

Έτσι λοιπόν και το ματς της Κυριακής για τον ΟΑΟΚ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, είναι πάρα πολύ σημαντικό και όπως μάλιστα αναφέρει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, ο Βασίλης Βασιλάκος, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM:

-“Στην Κρήτη δεν θα είναι εύκολη αποστολή, αλλά δεν είναι και ο ΟΦΗ στην καλύτερη δυνατ΄λη κατάσταση, άρα ο ΠΑΟΚ που έχει καλούς παίκτες, είμαι σίγουρος ότι θα περάσει με νίκη από το Ηράκλειο και αμέσως μετά θα παίξει την πρωτιά της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, με τον ΟΠαναθηναϊκό στην Τούμπα”.

-“Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει ενισχυθεί, αλλά επειδή είναι μεγάλη ομάδα εγώ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια οι παίκτες του μπαίνουν πιο αποφασισμένοι, πιο θυμωμένοι και γι αυτό μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Τον φοβάμαι με τις μικρές θεωρητικά ομάδες, αλλά στο Ηράκλειο δεν θα έχει πρόβλημα”.

-“Για στόχους δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα, είναι νωρίς και δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν οι μεγάλης ηλικίας παίκτες της ομάδας μας…”