Ο πρώτος σύνδεσμος οπαδών με ανακοίνωση κατά Αυγενάκη!!

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να τοποθετήσει στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού τον Λευτέρη Αυγενάκη, δεν σχολιάσθηκε ακόμη αρνητικά, αλλά σίγουρα την βλέπουμε επιφυλακτικά, εκτός από έναν σύνδεσμο οπαδών…

Οι οπαδοί του Εθνικού εκφράζουν την αντίθεσή τους με αυτή την επιλογή για την στάση του Λευτέρη Αυγενάκη στη δολοφονία του φιλάθλου της ομάδας τους, Κώστα Καγιουλή, καθώς είχε ζητήσει τη μείωση της ποινής του δράστη.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: «Επειδή οι πολιτικές εξελίξεις των ημερών και ειδικότερα όσες αφορούν τον αθλητισμό είναι ζητήματα που αφορούν τον σύνδεσμο μας, δεν μπορούμε να μη πάρουμε θέση σε αυτή γελειοτητα που παρακολουθούμε. Βλέπουμε λοιπόν την ανάθεση του υφυπουργείου αθλητισμού σε κάποιον κύριο Αυγενάκη.
Ο εν λόγω κύριος, είναι αυτός που 10 ημέρες μετά την δολοφονία του αδερφού μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, πήρε την πρωτοβουλία να ανεβεί στην Αθήνα στην απολογία του Ηροδότου στην πειθαρχική επιτροπή.

Και δεν έφτασε μόνο αυτό, ακόμη και μετά την τιμωρία του σωματείου της ντροπής, έκανε σχετική ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο για την μείωση της ποινής.

Συμπεραίνοντας, ο νέος υφυπουργός αθλητισμού είναι ένας άνθρωπος που για ψηφοθηρικούς λόγους υποστήριξε το σωματείο των δολοφόνων και ζήτησε την μείωση της ποινής για μια δολοφονία που διεπράχθη άνανδρα εντός γηπέδου.
Για ποια λοιπόν εξυγίανση μιλάτε;;;;

Με άτομα τέτοιου παρελθόντος θα έρθει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Με τέτοιους ανθρώπους θα προστατευτούν τα δικαιώματα όλων των πραγματικών οπαδών;
Βέβαια η πολιτεία θα καταδικάζει τη βία, όμως η ίδια θα έχει την πραγματική ευθύνη για την συντήρηση των οπαδικων στρατών και την παρακμή του ελληνικού αθλητισμού, όταν άνθρωποι δικοί της έχουν αβαντάρει δολοφόνους.
Κώστα ζεις, είσαι εδώ μαζί μας…

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ…».