Ο Στέλιος Μαλεζάς για την Κ19 του ΠΑΟΚ: “Εμείς θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια”!

Συντάκτης: Share:

Ικανοποιημένος για τη νίκη με 2-1 στο φινάλε του σημερινού αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, παρουσιάσθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να κερδίσουν το παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία νικητή που ζητάμε συνέχεια και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά.»

Για την τακτική συμπεριφορά της ομάδας μετά το 1-0 και αν ήταν βάσει του αγωνιστικού πλάνου:

«Το πλάνο ήταν να ελέγξουμε το παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν έγινε έτσι όπως το θέλαμε, όπως το είχαμε υπολογίσει. Το σημαντικό είναι ότι μετά την ισοφάριση η ομάδα αντέδρασε και είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς τους προπονητές αλλά και τους παίκτες να δούμε τι δεν δούλεψε σωστά και να το πάμε σε υψηλότερο επίπεδο.»

Αναφορικά με τους στόχους της κ19:

«Στόχος της Ακαδημίας είναι να προετοιμάζει παίκτες για την ανδρική ομάδα. Να βελτιώνουμε διαρκώς τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Δουλεύουμε επίσης πολύ στο κομμάτι της νοοτροπίας, θέλουμε να έχουν οι ομάδες, νοοτροπία νικητή. Θα πρέπει να κοιτάμε όλοι μας ότι στο τέλος κάθε παιχνιδιού πρέπει να είμαστε εμείς νικητές. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει σε κάθε παιχνίδι τότε θα πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.»

Για το αποψινό παιχνίδι των “μεγάλων”:

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Και οι δύο έχουν πολύ καλούς προπονητές κι αυτό φαίνεται και από την αγωνιστική τους εικόνα. Πιστεύω θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και είναι και ένα παιχνίδι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εμάς τους προπονητές προκειμένου να μάθουμε πράγματα μέσα από αυτή την αναμέτρηση».