Ο Τσάβι Ρόκα του Παναθηναϊκού έβγαλε τον Άρη και τον ΟΦΗ, στην Ευρώπη!

Συντάκτης: Share:

Με βάση την τελική βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη εξάδα και πήρε μάλιστα την τέταρτη θέση, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του, Τσάβι Ρόκα, είπε αλήθειες, μιλώντας στην Καταλονία και μεταξύ άλλων…

αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίξει Ευρώπη ότι κι αν γίνει στα πλέι οφ, άρα αυτό σημαίνει ότι ο ΟΦΗ και ο Άρης βγαίνουν 100% στην Ευρώπη, από τη στιγμή που μπήκαν στην εξάδα. Σημαίνει όμως και κάτι άλλο: Ότι οι τρεις από τις έξι ομάδες των πλέι οφ θα είναι εντελώς αδιάφορες στο μίνι-πρωτάθλημα!!

Δείτε τη δήλωση του Τσάβι Ρόκα, σε ερώτηση για την έξοδο του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και για τον στόχο στα πλέι οφ:

«Ο στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στις ευρωπαϊκές θέσεις, αν και δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που πέρασε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο, έχουμε προχωρήσει στις συζητήσεις μας με την UEFA ώστε να έχουμε την αδειοδότηση την επόμενη σεζόν. Η UEFA αντιλαμβάνεται την θέση μας και ήταν «ανοιχτή» και οι συνομιλίες εξελίχθηκαν θετικά, αλλά λόγω του κορωνοϊού τα πάντα «πάγωσαν» και ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε την άδεια από τώρα.

Για εμάς, προφανώς, αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε πριν την διακοπή, αλλά παράλληλα σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θέλουμε να κάνουμε καλά πλέι οφ, να τελειώσουμε με καλή δυναμική, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού τέτοιου είδους παιχνίδια θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν εμπειρίες και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους για να αντεπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο που απαιτούν τέτοιου είδους παιχνίδια».

Scroll Up