Οδύνη στην κηδεία του Γιώργου Παπαμιχαήλ! Πολύς κόσμος που τον αγαπούσε, ήταν εκεί!

Συντάκτης: Share:
Οδύνη στην κηδεία του Γιώργου Παπαμιχαήλ! Πολύς κόσμος που τον αγαπούσε, ήταν εκεί!

Τόσο άδοξα και νωρίς, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαμιχαήλ, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες που αγωνίστηκαν στον Άρη, τη Δόξα Δράμας και τον Πανιώνιο, κάνοντας μεγάλη καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο…

Πάρα πολύς κόσμος στον Ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνα των Κουφαλίων, αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Παπαμιχαήλ, μέσα σε οδύνη και κλάμα από όλους.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Νίκη και οι κόρες του, Μαρία και Πανδώρα, που δέχονταν από όλους τα συλλυπητήρια, ενώ τον επικήδειο διάβασε ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος, αναφέροντας πόσο σημαντική προσωπικότητα ήταν ο Γιώργος Παπαμιχαήλ.

Ήταν εκεί βετεράνοι του Άρη και της Δόξας Δράμας, του Συνδέσμου βετεράνων Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο Κώστα Ορφανό, ενώ έστειλαν στεφάνια φίλοι και γνωστοί.

Τόσο άδικο τέλος για τον Γιώργο Παπαμιχαήλ, κανένας δεν μπορούσε να το φανταστεί, γιατί ήταν ένας ζωντανός άνθρωπος, που μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζε μπάλα κανονικά με τους παλαίμαχους του Άρη και έφυγε από ανεύρυσμα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του, που πρέπει να είναι περήφανη για τον Γιώργο Παπαμιχαήλ!

Οδύνη στην κηδεία του Γιώργου Παπαμιχαήλ! Πολύς κόσμος που τον αγαπούσε, ήταν εκεί!Οδύνη στην κηδεία του Γιώργου Παπαμιχαήλ! Πολύς κόσμος που τον αγαπούσε, ήταν εκεί!Οδύνη στην κηδεία του Γιώργου Παπαμιχαήλ! Πολύς κόσμος που τον αγαπούσε, ήταν εκεί!

Scroll Up