Οι ανακοινώσεις της ΕΠΣΜ για τα παιδικά πρωταθλήματα

ΕΠΣΜ: Την Τρίτη η κλήρωση των αγώνων των παιδικών πρωταθλημάτων - Ποιες ομάδες παίρνουν μέρος

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 τα σωματεία πρέπει να καταθέσουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους στις κατηγορίες από Κ – 13 έως Κ – 17 των πρωταθλημάτων Υποδομών της Ένωσης.

Η κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής όλων των τμημάτων υποδομής των σωματείων στην Ενωση (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) είναι υποχρεωτική  και γίνεται με:

Α. Ηλεκτρονική αποστολή στο emailinfo@epsm.gr

Τα σωματεία έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν το παράβολο συμμετοχής της αντίστοιχης κατηγορίας του πρωταθλήματος στους παρακάτω Τραπεζικούς λογαριασμούς της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR48 0172 2360 0052 3602 1796 699 ή στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  GR3401105400000054020356009.

Εφόσον τα σωματεία επιλέξουν την ως άνω κατάθεση, οφείλουν, στη συνέχεια, να αποστείλουν στην Ένωση μέσω emailinfo@epsm.gr ή fax: 2310 229874 το αποδεικτικό της κατάθεσης των χρημάτων στην Τράπεζα και τη δήλωση συμμετοχής στην αντίστοιχη κατηγορία, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Β. Με αυτοπρόσωπη κατάθεση στην ΕΠΣΜ, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού μετά από επικοινωνία με τη γραμματεία της Ένωσης (info@epsm.gr ή τηλ. 2310 284285 εσωτ. 0) και

Γ. Με ταχυδρομική συστημένη επιστολή ή με courier στη διεύθυνση της Ένωσης

Συγκεκριμένα ανά κατηγορία ισχύουν τα παρακάτω:

1.    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ – 17 & ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ – 17

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν το έτος 2004 και νεότεροι. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020.

Με τη δήλωση συμμετοχής κατατίθεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ παραχωρητήριο για τη γηπεδότητα από τη Δήμο ή την αρχή που ανήκει το γήπεδο για την έδρα του σωματείου.

2.    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ – 16 & ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ – 16

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν το έτος 2005 και νεότεροι. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020.

Στο πλαίσιο διασύνδεσης με το νέο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποδομής Κ – 15 (Μικτές ομάδες ΕΠΣ) στην παρούσα κατηγορία τα σωματεία υποχρεούνται να δηλώσουν στο Φ.Α. από έναν (1) έως εννέα (9) παίκτες της ηλικιακής κατηγορίας Κ – 15 (γεν. το έτος 2006).

3.    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ – 15 & ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ – 15

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν το έτος 2006 και νεότεροι. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 για την Κ – 15 και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 το ειδικό πρωτάθλημα Κ – 15.

4.    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Κ – 14 & ΕΙΔΚΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ Κ – 14

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν το έτος 2007 και νεότεροι. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 για την Κ – 14 και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 το ειδικό πρωτάθλημα Κ – 14.

5.    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ – 13 (11 Χ 11) & Κ – 13 (9 Χ 9)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν το έτος 2008 και νεότεροι. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 για την Κ – 13 (11 Χ 11) και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 για την Κ – 13 (9 Χ 9).Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020.

Με τη δήλωση συμμετοχής ΜΟΝΟΝ της κατηγορίας Κ – 13 (11 Χ 11) κατατίθεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ παραχωρητήριο για τη γηπεδότητα από τη Δήμο ή την αρχή που ανήκει το γήπεδο για την έδρα του σωματείου.

Η προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Υποδομών, οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών και τα έγγραφα που αφορούν στην παραπάνω 37η διοργάνωση, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας (www.epsm.gr).

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 τα σωματεία με τη δήλωση συμμετοχής για τις κατηγορίες Κ – 17, Ειδ. Κατ. Κ – 17, Κ – 16, Ειδ. Κατ. Κ – 16, Κ – 15, Ειδ. Κατ. Κ – 15, Κ – 14, Ειδ. Κατ. Κ – 14, Κ – 13 (11 Χ 11) και Κ – 13 (9 Χ 9) έχουν υποχρέωση να καταβάλουν χρηματικό παράβολο 50,00 ευρώ για κάθε τμήμα τους ως ετήσια συνδρομή και δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα Υποδομών

Τα σωματεία έχουν υποχρέωση να καταβάλουν εγγύηση 300,00 ευρώ (αν δεν έχουν καταβάλει τα προηγούμενα χρόνια) για τη διασφάλιση της συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα Υποδομών ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία θα λάβουν μέρος  με μία ή περισσότερες ομάδες.

Οι προπονητές των τμημάτων πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να είναι κάτοχοι ταυτότητας – διπλώματος προπονητή τουλάχιστον UEFA C με κάρτα τριετίας σε ισχύ και να είναι εφοδιασμένοι με Δελτίο Πιστοποίησης προπονητή 2020 – 2021 που παραλαμβάνεται από την ΕΠΣΜ.

Τα σωματεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να δηλώσουν το email τους, ώστε να ενημερώνονται άμεσα για θέματα που τους αφορούν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Προς αποφυγή του συνωστισμού στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ., στο πλαίσιο της τήρησης των κυβερνητικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, η Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εκδίδει τις παρακάτω οδηγίες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της.

Σας παρακαλούμε να τις μελετήσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε πιστά τις διαδικασίες που  περιγράφονται παρακάτω, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα  στην εξυπηρέτησή σας.

Α.      ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

–        Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική κατά  την είσοδο και την παραμονή των επισκεπτών στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ..

–         ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ  θα είναι δυνατή η επίσκεψη  στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ..

–        Η παραμονή στα γραφεία θα επιτρέπεται μόνον για το σκοπό της επίσκεψης που έχει δηλωθεί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ξεπερνά το δεκάλεπτο ή να είναι άσκοπη.

–        Πριν  από κάθε επίσκεψη επιβάλλεται  η προσεκτική ανάγνωση των ανακοινώσεων, των προκηρύξεων, των Κανονισμών και των οδηγιών που αναρτούνται στον ιστότοπο της Ε.Π.Σ.Μ.,  www.epsm.gr,    προκειμένου να αποφεύγεται η ταλαιπωρία και η καθυστέρηση στις διαδικασίες.

–        Τα σωματεία μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους στα παρακάτω emailsανά περίπτωση:

*        Γραμματεία, Επιτροπή Διαιτησίας, Επιτροπή Παρατηρητών, ασφάλιση ποδοσφαιριστών, τραυματισμοί ποδοσφαιριστών,  σχολές προπονητών, Πειθαρχική Επιτροπή, αρχείο σωματείων: info@epsm.grkitsou@epsm.gr και στο inbox στη σελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. στο facebook https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox

* Τμήμα Δελτίων Ποδοσφαιριστών: karageorgiou@epsm.grpetkakis@epsm.gr

* Επιτροπή Υποδομών: antoniou@epsm.gr

*Ταμείο και Τμήμα Προπονητών (έκδοση ταυτοτήτων 3ετίας, πιστοποιήσεις προπονητών): mavridisd@epsm.gr

*        Αγωνιστικό τμήμα (Ανδρικών πρωταθλημάτων, Κυπέλλου, Παλαιμάχων), Γραφείο Τύπου: pazarloglou@epsm.gr

*        Ορισμοί γιατρών σε αγώνες: petkakis@epsm.gr

–        Επισημαίνεται ότι καμία υπόθεση δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί σε περίπτωση μη τήρησης των διαδικασιών για τον ορισμό ραντεβού,  κατάθεσης ελλιπών ή μη ορθά συμπληρωμένων δικαιολογητικών, οφειλών προς την Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ.Μ..

Β.      ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστέλλουν email (info@epsm.grkitsou@epsm.gr inbox fb της Ε.Π.Σ.Μ.) ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Μ. (τηλ. 2310284285, εσωτ. 0) και να ορίζουν ραντεβού, ΜΟΝΟΝ κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00 – 17.00 και Τετάρτη 09.00 –  15.00),  αναφέροντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ονοματεπώνυμο,  την ιδιότητά τους (μέλος Δ.Σ. σωματείου, ποδοσφαιριστής, προπονητής, παρατηρητής, διαιτητής κλπ.), το τηλέφωνό τους και το είδος εργασίας που επιθυμούν να διεκπεραιώσουν.

Κατά την είσοδο θα επιβεβαιώνεται  σε ειδικό έντυπο η  παρουσία τους στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ. και κατόπιν θα προσέρχονται στο αρμόδιο τμήμα για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Ειδικότερα,  προ της έναρξης των πρωταθλημάτων περ. 2020-2021, και ό,τι αφορά στην υποβολή των αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών, ισχύουν τα παρακάτω:

Γ.     ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ

ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού με τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω, τα σωματεία/ποδοσφαιριστές δύνανται να υποβάλουν τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών, με  την απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχουν καμία οφειλή (τα σωματεία) προς την Ε.Π.Σ.Μ. ή την Ε.Π.Ο..

Εφιστάται η προσοχή στους ενδιαφερόμενους να έχουν μελετήσει προσεκτικά τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Ε.Π.Σ.Μ. και να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά, ορθά συμπληρωμένα, όπως περιγράφονται στον Κανονισμό Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

και

Είναι απαραίτητη η αναγραφή στο έντυπο μεταβολών του ΑΜΚΑ και του email του ποδοσφαιριστή, ενώ ΔΕΝ επιτρέπεται η χρήση σβηστικού. Σε περίπτωση λάθους, απαιτείται νέο έντυπο μεταβολών. Επίσης,  η φωτογραφία στο έντυπο μεταβολών πρέπει να είναι κολλημένη και όχι τοποθετημένη με συρραπτικό ενώ  θα πρέπει να προσκομίζεται και φωτογραφία  του ποδοσφαιριστή, έγχρωμη, τύπου διαβατηρίου, ίδια με αυτή που έχει τοποθετηθεί στο  έντυπο μεταβολών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα έντυπα μεταβολών από το ταμείο της Ε.Π.Σ.Μ. (κόστος 2,00 €, έκαστο).

Τα σωματεία, εφόσον το επιθυμούν, δηλώνουν   στο τμήμα δελτίων  με email (karageorgiou@epsm.grpetkakis@epsm.gr) ή στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Μ. (info@epsm.grkitsou@epsm.gr) την επιθυμία τους να παραλαμβάνουν με ιδιωτικό ταχυδρομείο ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ (Δευτέρα – Παρασκευή) τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους, με δική τους ευθύνη και χρέωση {επιλέγουν και στέλνουν στα γραφεία της  Ε.Π.Σ.Μ. (Τσιμισκή 31-2ος όροφος) την εταιρεία courier της επιλογής τους}.

Scroll Up