Οι ποινές που επιβλήθηκαν από την ΕΠΣΜ, σήμερα!

Συντάκτης: Share:
Το πρόγραμμα αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομής

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους

από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 18 – 19 Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 22 ποδοσφαιριστές (2 στην Α1, 6 στην Α’, 12 στη B’ και 2 στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία) οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας: Γίδαρος Γ. (Ομόνοια Σίνδου), Ivanov K. (Αναγέννηση Χαλκηδόνας), Τσιτλαχίδης Ι. (Δόξα Πενταλόφου), Τσαμασλίδης Κ. (Ελευθεριακός), Δαλκίδης Α. (ΜΑΣ Αγχιάλου), Τσάτσας Θ. (Κεραυνός Ωραιοκάστρου), Ανατολίτης Σ. – Γ. (Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου), Γκέκας Π. (Αγιος Γεώργιος Ν. Κρήνης), Αθανασιάδης Ι. (Εθνικός Μαλγάρων), Γιοντζής Η. (Αστραπή Νεάπολης), Δόντσος Δ. (Αστραπή Νεάπολης), Παπαδόπουλος Χ. (Ενωση Ανθοκήπων Καρατάσου), Ζαφειρίδης Κ. (Αισχύλος Ωραιοκάστρου), Πελεκάνος Σ. (Κισσός Χορτιάτη), Τερόβας Μ. (ΑΕ Χαριλάου Αγιος Ελευθέριος), Δημητριάδης Ι. (Ατρόμητος Πλαγιαρίου), Παγουλάτος Α. (Ιωάννης Παπάφης), Σαββίδης Δ. (Ιωάννης Παπάφης), Φράγκος Ν. (Αχιλλέας Περαίας)

και με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών: Γεωργίου Χ. (Αχιλλέας Περαίας), Καρατσώρης Α. (Διγενής Μονολόφου), Κωνσταντινίδης Η. (Ελπίδες Αμπελοκήπων).

Επίσης, από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού για μία (1) αγωνιστική ημέρα στους παρακάτω αξιωματούχους σωματείων: Γ. Μότσανο (εκπρόσωπος του Εθνικού Σοχού), Ι. Σαμλίδη (εκπρόσωπος του Κεραυνού Κολχικού), Α. Τσόμπανο (προπονητής του Μακεδονικού Ασκού) και Δ. Βλασακίδη (προπονητής της Ενωσης Ανθοκήπων Καρατάσου).

 

Κλήσεις σε απολογία από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται σε έγγραφη απολογία, μέσα σε τρεις (3) ημέρες το σωματείο, Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου και ο κ. Β. Τουλκερίδης, έφορος ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Αγίου Αντωνίου.

 

Κατακύρωση αγώνα

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας του 4ου ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΠΑΟ Καρτερών – Αετός Ανω Σταυρού που ματαιώθηκε, κατακυρώνεται στο σωματείο, ΠΑΟ Καρτερών με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Αετός Ανω Σταυρού με τέρματα 0-3, ως υπαίτιο για την μη τέλεση και ματαίωση του αγώνα.

Ματαιώνεται ο αγώνας

Απόλλων Ζαγκλιβερίου – ΑΕ Φιλύρου

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ο αγώνας του 2ου ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Απόλλων Ζαγκλιβερίου – ΑΕ Φιλύρου που ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15.30 στο γήπεδο Ζαγκλιβερίου, επειδή η γηπεδούχος ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Υπενθύμιση της ΕΠΣ Μακεδονίας

για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο

Καταληκτική ημερομηνία για διεθνείς μετεγγραφές

η Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τα σωματεία της δύναμής της πρέπει να καταθέσουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ τις αιτήσεις μεταβολών τους για διεθνείς μετεγγραφές, εγχώριες μετεγγραφές, υποσχετικές και αποδεσμεύσεις, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στην ΕΠΟ.

Καταληκτική ημερομηνία για τις διεθνείς μετεγγραφές ορίζεται η Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 και για τις εγχώριες μετεγγραφές, υποσχετικές και αποδεσμεύσεις ορίζεται η Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

Αιτήσεις μεταβολών για πρώτες εγγραφές και επανεγγραφές θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 και μετέπειτα.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

για το επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό μάθημα

Κανονικά η επιστροφή των Φ.Α.

 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20.30 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί το εβδομαδιαίο επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό μάθημα των διαιτητών, λόγω της ετήσιας γιορτής κοπής της πίτας του Σ.Δ.Π.Θ. την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο, δηλαδή στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος),

Τα Φ.Α. του Σαββατοκύριακου 25 – 26 Ιανουαρίου 2020 θα επιστραφούν κανονικά στα γραφεία του Σ.Δ.Π.Θ. το αργότερο μέχρι τις 20.00.

Παραλαβή νέων δελτίων αθλητικής ιδιότητας ΕΠΟ

την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

από τις 12.00 έως τις 16.00

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται τα σωματεία της μπορούν να παραλάβουν τα νέα δελτία αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστών τους που έχουν αποσταλεί από την ΕΠΟ την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 και κατά τις ώρες 12.00 έως 16.00. 

Scroll Up