Οι ποινές της ΕΠΣΜ σε παίκτες και παράγοντες

Συντάκτης: Share:

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης να αγωνιστεί στην έδρα του στο σωματείο, Φοίνικας Πολίχνης για μία (1) αγωνιστική ημέρα και η ποινή της επίπληξης στο σωματείο, ΠΑΣ Κεραυνός Μονοπηγάδου.

Κλήσεις σε απολογία από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται σε έγγραφη απολογία, μέσα σε τρεις (3) ημέρες τα σωματεία, Μαραθώνας και Προοδευτική.

Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους

από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου και του Σαββατοκύριακου 7 – 8 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 25 ποδοσφαιριστές (4 στο κύπελλο ερασιτεχνών, 1 στην Α1, 4 στην Α’, 13 στη Β’ και 2 στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία) οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας: Doku R. (Ολυμπιακός Κυμίνων), Μποχωρίδης Γ. (ΠΑΟ Κουφαλίων), Μαγούλας Θ. (Ομόνοια Σίνδου), Θεοδουλίδης Κ. (Κεραυνός Ωραιοκάστρου), Ανδρεάκος Δ. (Θερμαϊκός Θέρμης), Παπαδόπουλος Α. (Παύλος Μελάς), Σαράντης Δ. (ΜΑΣ Αγχιάλου), Κυριακίδης Β. (Αστέρας Αμπελοκήπων), Κουτουνίδης Π. (ΑΕ Φιλύρου), Σκιούλας Ε. (Κεραυνός Αγγελοχωρίου), Ζωσιμίδης Α. (ΑΜΣ Νικόπολη), Ιωαννίδης Ε. (Ατλας Αμπελοκήπων Μενεμένης), Ιατρούδης Α. (Εθνικός Μετεώρων), Cani A. (Μαγνησιακός Ιωνίας), Αργυρούδης Π. (Ηρακλής Μοδίου), Τριανταφυλλίδης Α. (ΠΑΟΚ Ανοιξιάς), Δημητρούδης Ι. – Χ. (ΠΑΟΚ Ανοιξιάς), Χατζηγεωργίου Γ. (Αρης Καβαλαρίου), Κοσμάς Δ. (Βρασίδας Βρασνών), Χολογγούνης Δ. (Προοδευτική), Τσιώλης Δ. (Προοδευτική), Καμποσούλης Δ. (Προοδευτική), Γιαλδίζης Κ. – Π. (Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη), Μεμέτογλου Ο. (Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης) και Μαρκάκης Κ. (Δόξα Περιβολακίου).

Επίσης, από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού για μία (1) αγωνιστική ημέρα στους αξιωματούχους σωματείων: Χ. Παπαδόπουλος (προπονητής της Ομόνοιας Σταυρούπολης), Γ. Ακριτόπουλος (προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων), Σ. Κερτέμης (προπονητής του Διγενή Κρυονερίου) και Σ. Μπέτας (εκπρόσωπος της Προοδευτικής).

 

  Απορρίφθηκε ένσταση πλαστοπροσωπίας από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

 

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι απορρίφθηκε η ένσταση πλαστοπροσωπίας που υπέβαλε το σωματείο, Ορφέας Αγίας Τριάδας κατά του κύρους του αγώνα του με το σωματείο, Ακαδ. Ποδ. Ζ. Ζάχου.

 

 

Ορισμός του εξ’ αναβολής αγώνα

Ερμής Μηχανιώνας – ΑΣ Νέων Ν. Κρήνης

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο εξ’ αναβολής αγώνας του 3ου ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ του Ερμή Μηχανιώνας και του ΑΣ Νέων Ν. Κρήνης θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00.

 

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00

η κλήρωση των αγώνων της ε’ φάσης

του 49ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων

στα γραφεία της ΕΠΣΜ

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00 στα γραφεία της Ένωσης (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της ε’ φάσης του 49ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Καλούνται να παρευρεθούν στην κλήρωση οι εκπρόσωποι των σωματείων που προκρίθηκαν σ’ αυτήν την φάση.

Όλοι οι αγώνες της ε’ φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14.30.

 

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

για το επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό μάθημα

Ομιλητής ο Πλάτων Μποζατζίδης

 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20.30 θα συνεχιστούν τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών ο κ. Πλάτων Μποζατζίδης, εκπαιδευτής διαιτησίας και παρατηρητής διαιτησίας, θα παρουσιάσει το θέμα που θα επιλέξει η ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη), των παρατηρητών και των εκπαιδευτών διαιτησίας στην πρώτη επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up