ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει… τουρισμό και θα φύγει εκατομμυριούχος!

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα στην οποία θέλουν όλοι να παίξουν, όχι μόνο γιατί είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, αλλά γιατί πληρώνει στην ώρα της και πληρώνει μάλιστα παραπάνω από όσα αξίζουν αυτοί οι παίκτες, οι περισσότεροι από τους οποίους είνει υπερεκτιμημένοι…

Ένας από τους παίκτες, που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, κατά τις δυο χρονιές του νταμπλ, αλλά τα τελευταία χρόνια, από αγωνιστικής πλευράς πάει από το κακό στο χειρόιτερο, είναι ο “ξεζουμισμένος” αγωνιστικά, Βαρέλα!

Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, πληρώνεται κανονικά 3.000 ευρώ την ημέρα (!!!), αλλά πάει μόνο στις προπονήσεις και δεν υπάρχει πουθενά!

Έμεινε στον ΠΑΟΚ, γιατί αυτό το συμβόλαιο 1,1 εκ. ευρώ το χρόνο, δεν πρόκειται να το πάρει πουθενά και φυσικά “κάθισε” πάνω στο συμβόλαιο για να πάρει 550.000 ευρώ σε έξι μήνες, δεδομένου ότι όποια ομάδα ενδιαφερόταν, δεν του έδινε πάνω από 200.000 ευρώ για έξι μήνες!

Ο Βαρέλα κάνει κάποιες προπονήσεις, είναι έξω από τη λίστα της Ευρώπης, όπου θα μπορούσε να ήταν, γιατί δεν θα αποτελούσε “βάρος”, ούτε θα έκοβε κάποιο άλλο όνομα, αλλά ο επίσημος ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην μπει στη λίστα για την Ευρώπη!

Σα να του λένε “δεν σε θέλουμε”, αλλά εκείνος κάθεται για να πάρει τα λεφτά του συμβολαίου και να φύγει το καλοκαίρι, πιθανότατα για Πορτογαλία, όπου έστειλε τον γιο του, στην δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα.

Θα βρει κι αυτός μια μικρομεσαία ομάδα και η ζωή συνεχίζεται… Φεύγει εκατομμυριούχος από τον ΠΑΟΚ!