ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στο Καυτανζόγλειο ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΜ!

Συντάκτης: Share:

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγής του 51ου Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας «Σταύρος Ρεπανάς» μεταξύ του Ιωνικού και του Ορφέα Σουρωτής.

O αγώνας θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με πιθανές ημερομηνίες το Σάββατο 7 Μαϊου ή την Τετάρτη 11 Μαϊου 2022 και με την προϋπόθεση ότι θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από την ΕΡΤ 3, όπως έχει καθιερωθεί εδώ και 30 χρόνια και, διαδικτυακά μέσω της EPSM.TV σε συνεργασία με την INSPORT.GR.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες στον Τελικό θα αγωνιστούν με στολές της αθλητικής εταιρείας «UMBRO» και με μπάλες της ίδιας εταιρείας.  

Η ομάδα του Ιωνικού συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελικό κυπέλλου και φιλοδοξεί να στεφθεί τροπαιούχος για πρώτη φορά, ενώ η ομάδα του Ορφέα Σουρωτής συμμετέχει για τέταρτη φορά στην ιστορία της και είχε αναδειχθεί κυπελλούχος και τις τρεις προηγούμενες φορές.

Για τον λόγο αυτόν πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΜ για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού παρουσία του Προέδρου της Ένωσης, Σάββα Δημητριάδη, του Γενικού Γραμματέα, Παναγιώτη Γιουρούκαλη, του Προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου, Χαράλαμπου Κυργιάννη, των μελών αυτής, Βασίλη Τουλκερίδη και Σίμου Αβραμίδη, των εκπροσώπων των ομάδων, Γιώργου Πασπαλά του Ιωνικού και Τάσου και Ιωάννη Ριζόπουλου του Ορφέα Σουρωτής και του εκπροσώπου της αθλητικής εταιρείας «UMBRO», Γιώργου Κωνσταντινίδη.

 

Αριστη φιλοξενία της ομάδας «Αρσις» στο Αδενδρο

 

Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας συνεχίζεται το πρόγραμμα υποστήριξης των αθλητικών δραστηριοτήτων της ομάδας ποδοσφαίρου «Αρσις» (Arsis Football Club) στο πλαίσιο συνύπαρξης, αλληλεγγύης και κοινωνικής επανένταξης των μελών της που στην πλειοψηφία τους είναι προσφυγόπουλα.

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «Αρσις» αποτελείται από νέους ηλικίας 15 έως 27 ετών, οι οποίοι προέρχονται από τις χώρες Συρία, Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Νέα Γουϊνέα, Μαρόκο, Αλγερία, Μάλι και Σομαλία.

Η ομάδα «Αρσις» αγωνίστηκε, για τέταρτη φορά τη φετινή περίοδο, στο γήπεδο Αδένδρου αντιμετωπίζοντας σε φιλικό αγώνα την τοπική, Δόξα, ομάδα Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας και έτυχε άριστης φιλοξενίας από τους γηπεδούχους όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2.