ΠΑΕ Άρης: «Μην ταξιδέψετε την Κυριακή στον Βόλο»

Συντάκτης: Share:

Ο Άρης θα ταξιδέψει στον Βόλο για την επικείμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΝΠΣ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θα έχει δίπλα του τους φίλους της ομάδας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα, θα μπουν μόνο οι 100 ονομαστικές προσκλήσεις που θα δώσει η ΠΑΕ Βόλος στην ΠΑΕ Άρης. Έχει σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα να μην ταξιδέψει κανείς από τη Θεσσαλονίκη ενώ έχουν ενημερωθεί οι σύνδεσμοι και ξέρουν ότι δεν θα μπορούν να πάρουν εισιτήρια.

Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί την επιθυμία των φιλάθλων μας να παραβρεθούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ-ΑΡΗΣ.

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να υπενθυμίσει ότι μετά την απόρριψη του αιτήματος να της χορηγηθούν εισιτήρια, καλούμε εκ νέου τους φιλάθλους μας να μην ταξιδεύσουν την Κυριακή στο Βόλο.

Δεν θα ανοίξει θύρα φιλοξενουμένων, ούτε θα υπάρχει εκδοτήριο, ενώ τα αστυνομικά μέτρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση χωρίς εισιτήριο.

Από την άλλη, επειδή τις τελευταίες ώρες διακινούνται στο διαδίκτυο ψευδείς όσο και ύποπτες πληροφορίες, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φιλάθλων μας: Να μην ταξιδέψουν ούτε οργανωμένα ούτε μεμονωμένα στο Βόλο για να μην δημιουργηθούν -χωρίς τη δική μας ευθύνη, αλλά και χωρίς τη δική τους ευθύνη- απρόοπτες καταστάσεις, που θα θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα μας.

Οφείλουμε όλοι μας να συμμορφωθούμε με την απόφαση που πάρθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα».