Άλλα 24 ματς για να πάρει και το φετινό αήττητος

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκης, αλλά σίγουρα πήρε ψυχολογικό προβάδισμα.

Ο δικέφαλος παραμένει για 47 ματς αήττητος. Αφού δεν έχασε και στο Καραϊσκάκης, δεν βλέπω το πού μπορεί να χάσει.  Αυτό το ασύλληπτο αήττητο σερί γα τα ελληνικά δεδομένα σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, νοοτροπία νικητή και σε κάνει να μην φοβάσαι τίποτα και πουθενά, κάτι που φάνηκε ιδίως στο πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκης.

Αυτές είναι οι ευεργετικές συνέπειες όταν μία ομάδα κατακτά το νταμπλ. Οι τίτλοι σημαίνουν αίσθημα ανωτερότητας. Το πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκης ήταν το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός ήταν αγχωμένος και ο ΠΑΟΚ εντελώς απελευθερωμένος.

Το ότι “τράβηξε χειρόφρενο” η ομάδα του Φερέιρα στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε πίσω αποτελεί και μία ασυνείδητη αντίδραση. Όταν είσαι 46 ματς χωρίς ήττα δεν διανοείσαι ότι μπορείς να χάσεις τα κεκτημένα και οπισθοχωρείς για να παραμείνεις για 47 ματς αήττητος.

Ο ΠΑΟΚ θέλει άλλα 24 ματς για να πάρει και το φετινό πρωτάθλημα αήττητος.

Τόσες είναι και οι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι και την λήξη των πλέι οφ. Ο πρώτος γύρος πάει να κλείσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά απαιτείται προσήλωση στον στόχο που είναι το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Έχει δρόμο ακόμα. Γι’ αυτό χαμηλά την μπάλα και όλα θα έρθουν…