Αλλαγή ημερομηνίας στον τελικό Κυπέλλου!

Συντάκτης: Share:

Το Σάββατο 27 Μαΐου αποφασίστηκε από την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο φετινός τελικός Κυπέλλου, μια εβδομάδα δηλαδή αργότερα απο ότι έγραφε η προκήρυξη της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, με τις ρεβάνς απέναντι σε Λαμία και Ολυμπιακό αντίστοιχα, να διεξάγονται την Μεγάλη Τετάρτη.

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, θα είναι το Σάββατο, 27 Μαΐου, όπως αποφάσισε η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφασή της επιτροπής θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, αλλά φαίνεται ότι τελικά θα αλλάξει η ημερομηνία και το τελευταίο ματς της διοργάνωσης για φέτος θα γίνει με μια εβδομάδα καθυστέρηση από ότι είχε αρχικά οριστεί.

Σχετικά με την έδρα του τελικού ακόμα είναι στον… αέρα. Η συζήτηση θα κορυφυθεί με την ΕΠΟ και τους δυο φιναλίστ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης και υπάρχει η πρόσφατη δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας ότι ο τελικός πιθανότατα θα γίνει ή στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό, μην δίνοντας πολλές πιθανότητες για ξαναγίνει έδρα το ΟΑΚΑ.

Ίδωμεν…