Αναστασιάδης : “Ο ΠΑΟΚ είδε πρώτος τον Αποστολόπουλο, αλλά…”

Συντάκτης: Share:
Αναστασιάδης : "Ο ΠΑΟΚ είδε πρώτος τον Αποστολόπουλο, αλλά..."

Για την περίπτωση του Αποστολόπουλου που φαίνεται να καταλήγει στον Ολυμπιακό, μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Σάκης Αναστασιάδης.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Πανσερραϊκού είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Παραδοσιακά οι Σέρρες βγάζουν καλούς παίκτες και αυτό το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Ο κάμπος των Σερρών έχει πολύ ταλέντο και το δείχνει βγάζοντας συνεχώς ταλαντούχους παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι τα τελευταία 3 χρόνια οι διοικούντες της ομάδας, που είναι άνθρωποι του αθλήματος, κατάλαβαν ότι πρέπει να χτίσουν από τα θεμέλια. Και τα θεμέλια είναι οι ακαδημίες του Πανσερραϊκού. Σε σχέση με άλλες διοικήσεις που άρχισαν με μεταγραφές, αυτή η διοίκηση αντιλαμβάνεται πως Πανσερραϊκός σημαίνει… ακαδημίες. Για να χτιστεί κάτι υγιές και στέρεο χρειάζεται να υπάρχουν ακαδημίες.

Έχω μια έφεση στους αριστεροπόδαρους παίκτες. Είμαι περήφανος που καταφέραμε να βγάλουμε παίκτες όπως ο Κώστας Τσιμίκας, που θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη. Είναι θέμα χρόνου για να γίνει αυτό, το θεωρώ δεδομένο. Είμαστε περήφανοι που ετοιμάζουμε τον αντικαταστάτη του Τσιμίκα, τον Αποστολόπουλο που θεωρώ ότι το μέλλον του ανήκει. Δεν γνωρίζω αν θα πάει στον Ολυμπιακό. Εγώ γνωρίζω ότι δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Πανσερραϊκός.

Δεν μπορώ να σας πω αν ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ για τον Αποστολόπουλο. Ανακοινώσεις δεν υπάρχουν για τον παίκτη και αν είναι θέμα από την πλευρά του πατέρα του παίκτη να πάει στον Ολυμπιακό, ας πάει εκεί. Γνωρίζω πάντως ότι ο ΠΑΟΚ είχε κοιτάξει τον Αποστολόπουλο και ότι έχουν εικόνα για τις ικανότητες του. Μιλήσαμε και με τον Κώστα τον Λαγωνίδη και με τον Κώστα τον Μαλιούφα και είχαν εικόνα, αλλά δεν γνωρίζω τι έγινε μετά.

Είναι ένα αυθεντικό ταλέντο και δεν είναι τυχαίο ότι τον πήραμε στον Πανσερραϊκό από 15,5 ετών. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι, θα κάνει σπουδαία καριέρα. Για τον Τσιμίκα και τον αδελφό του, η οικογένεια πλήρωσε λεφτά από την τσέπη της για να πάρουν το δελτίο των παιδιών για να έρθουν στον Πανσερραϊκό, ένα ποσό κοντά στις 7.500 ευρώ στον ΑΣ Νεάπολης. Τα λεφτά δεν τα έδωσε ο Πανσερραϊκός, αλλά ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Scroll Up