Άντερσον : “Μας ενδιαφέρει ο Βέρνμπλουμ, αλλά…”

Συντάκτης: Share:
Άντερσον : "Μας ενδιαφέρει ο Βέρνμπλουμ, αλλά..."

Σε θέμα των τελευταίων ημερών έχει αναχθεί ο Πόντους Βέρνμπλουμ και το ποδοσφαιρικό του μέλλον, μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ για λύση του συμβολαίου του, με τον ατζέντη του όμως να διαψεύδει αυτό το ενδεχόμενο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Κένετ Άντερσον πάντως φρόντισε έστω και… διακριτικά να εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον 33χρονο Σουηδό μέσο του Δικεφάλου, με δηλώσεις του σε σουηδική ιστοσελίδα.

Μιλώντας στην goteborgs-posten ο Άντερσον αρχικά είπε : “Δεν έχουμε καμία επαφή με την πλευρά του παίκτη. Το διάβασα και εγώ χθες το βράδυ, οπότε δεν έχουμε μιλήσει” και στην συνέχεια πρόσθεσε : “Δεν γνωρίζουμε τίποτα για την κατάσταση του. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για οτιδήποτε αυτή την στιγμή”.

Σε ερώτηση για το αν θα ενδιέφερε την Γκέτεμποργκ αν έμενε ελεύθερος ο Βέρνμπλουμ, ο αθλητικός διευθυντής της τόνισε : “Είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης, ένα ενδιαφέρον όνομα. Φυσικά και είναι για εμάς ένας τέτοιος. Ο Πόντους είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να μας περάσει απαρατήρητος”.

Scroll Up