Αντίο και… ευχαριστώ από τον Σοάρες! (pics)

Συντάκτης: Share:

Με ανάρτηση του στα social media που διαθέτει ο Ροντρίγκο Σοάρες αποχαιρέτησε τον ΠΑΟ, ευχαριστώντας παράλληλα την οικογένεια Σαββίδη.

 

Αναλυτικά:

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον Θεό μου που με βοηθάει σε κάθε μου βήμα. Θέλω να πω επίσης ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στον ΠΑΟΚ.

Ήταν μια πολύ έντονη εμπειρία στην καριέρα μου που έπαιξα στον ΠΑΟΚ αυτά τα 2,5 χρόνια. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πάθος, τρέλα και ένταση από τους οπαδούς στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ για όλους εσάς που υποδεχθήκατε τόσο καλά εμένα και την οικογένειά μου.

Οι άνθρωποι της πόλης που πάντα μας συμπεριφέρονταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους φίλους που έκανα εδώ και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί. Να είστε σίγουροι ότι πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να τιμώ τον σύλλογο μέχρι την τελευταία μέρα.

Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό πράγμα και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ήρθα ως παίκτης και φεύγω ως οπαδός!!

Σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!