Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ στενός συνεργάτης του Λουτσέσκου

Συντάκτης: Share:

Ένας από τους στενούς συνεργάτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, την περσινή σεζόν δεν θα συνεχίσει την πορεία του στον ΠΑΟΚ. Ο Τζιανπάολο Καστορίνα δεν βρίσκεται με την ομάδα στην Ολλανδία και για προσωπικά – οικογενειακά ζητήματα ολοκληρώνει την συνεργασία του με τον Δικέφαλο.

Αποστολή στην Ολλανδία ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Ιταλός προπονητής δεν είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου και δεν πρόκειται να είναι αφού ένα πολύ σοβαρό προσωπικό και οικογενειακό θέμα τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Ιταλία. Κάπως έτσι μία καλή και πολύ χρήσιμη συνεργασία ολοκληρώνεται, αφού ο Καστορίνα είχε την ευθύνη της ατομικής προπόνηση και βελτίωσης των ποδοσφαιριστών (ειδικά των νεαρών παικτών), ενώ επιπρόσθετα είχε σημαντική παρουσία και σε όλη την εργασία του τεχνικού τιμ.

Ο Καστορίνα από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ φέτος απέκτησε αρκετούς νεαρούς παίκτες θα ήταν πολύ χρήσιμος, ωστόσο η αποχώρησή του είναι οριστική.

Προς το παρόν δεν έχει τεθεί θέμα αντικατάστασης και δεν έχει γίνει κάποια προεργασία για να βρεθεί κάποιος που θα έρθει στο τιμ του Λουτσέσκου στην θέση του Καστορίνα.