ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τι ζήτησε να μάθει ο Ιβάν από τον Φερέιρα – τι ρώτησε τους συνεργάτες του

Συντάκτης: Share:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Τι ζήτησε να μάθει ο Ιβάν από τον Φερέιρα – τι ρώτησε τους συνεργάτες του

Υπάρχει μία σημαντική… λεπτομέρεια στη συζήτηση προέδρου και προπονητή που πέρασε στο ντούκου…

Εκτός από τον Αμπέλ Φερέιρα, στην χθεσινή συνομιλία μέσω Skype με τον Ιβάν Σαββίδη, συμμετείχε και το τιμ των συνεργατών του.

Μαζί με τον 41χρονο κόουτς ήταν οι βοηθοί του Κάρλος Μαρτίνο, Βίτορ Καστανέιρα και ο γυμναστής Ζοάο Μάρτινς. Ο Σαββίδης ρώτησε και τους τρεις συνεργάτες του Φερέιρα να του πουν ποια ακριβώς είναι η αρμοδιότητα του καθενός για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι.

Είχε ακούσει διάφορα για σύγχυση αρμοδιοτήτων (όπως το ότι συμμετέχουν όλοι στον καταρτισμό του προγράμματος φυσικής κατάστασης) και ήθελε να ακούσει από πρώτο χέρι το τι συμβαίνει για να διαμορφώσει προσωπική άποψη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τον Φερέιρα διευκρίνιση και για δύο άλλα θέματα. Ήθελε, πρώτον, να του εξηγήσει τι εννοούσε ο Πορτογάλος τεχνικός με την δήλωσή του “ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι καλύτερος” και δεύτερον, να του πει εάν έχει το μυαλό του μόνο στον ΠΑΟΚ, ή εάν αληθεύουν όλα όσα γράφονται στην Πορτογαλία, ότι τον “φλερτάρει” η Σπόρτινγκ.

Ο Φερέιρα του απάντησε πως η δήλωση για τον Ολυμπιακό έγινε απλά και μόνο για να καταδείξει πως δεν αμφισβητείται η ενότητα της ομάδας, ενώ τον διαβεβαίωσε πως δεν έχει καμία απολύτως επαφή με ανθρώπους της Σπόρτινγκ, παρά είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και στην επίτευξη των στόχων του.

Το εάν έμεινε ικανοποιημένος απ’ τις απαντήσεις του Φερέιρα και των συνεργατών του, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο Σαββίδης. Θα φανεί στο εγγύς μέλλον από τις εξελίξεις, εάν διαπίστωσε πως έχει να κάνει με επαγγελματικό τιμ ή με… μαθητευόμενους μάγους. Πάντως, είναι προφανές πως για τον Πορτογάλο κόουτς ο αγώνας κυπέλλου της Τετάρτης (4/3) κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελεί και την τελευταία του ευκαιρία…

Scroll Up