Αρκεί… και το 1-0 για την πρόκριση στον τελικό

Συντάκτης: Share:

Εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στον πρώτο ημιτελικό με ένα σκορ τον Αστέρα που θα τον εξασφαλίζει για την ρεβάνς της Τρίπολης.

Αυτό το σκορ είναι ακόμα και το 1-0. Δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος με ποιον τρόπο θα χάσει ο ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τρίπολη για να αποκλειστεί. Με το δεδομένο της «τσιμεντένιας» άμυνας που διαθέτει πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Γι’ αυτό και ο Λουτσέσκου θα “πάει” το ματς σε συντηρητικό τέμπο, σφιχτά και χωρίς πολλά ρίσκα, με εγκράτεια μέχρι να έρθει το γκολ. Θα δώσει λίγο παραπάνω χώρο στον Αστέρα απ’ όσο θα περιμένει η ομάδα της Τρίπολης και με υπομονή θα περιμένει την φάση για να βάλει το γκολ. Από ένα φάουλ, ένα κόρνερ, μία κεφαλιά, μία οργανωμένη επίθεση, θα είναι θέμα χρόνου η επίτευξη του γκολ, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τους παίκτες που μπορούν με μία ενέργειά τους να καθορίσουν την έκβαση ενός αγώνα.

Λογικά δεν θα «ανοίξει» το παιχνίδι, γιατί το πρωτάθλημα δεν εξασφαλίστηκε ακόμα μαθηματικά και οι παίκτες είναι επιβαρυμένοι, παίζοντας σε δύο «ταμπλό».