Αρωνιάδης: «Έρχονται αλλαγές στο PAOK TV»

Συντάκτης: Share:
Αρωνιάδης: «Το PAOK TV και η επόμενη μέρα»

Για το PAOK TV της επόμενης σεζόν, αλλά και για τα μέτρα που έχουν παρθεί για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπεύθυνος New Media της ΠΑΕ ΠΑΟK, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Τα παιχνίδια θα παίζουν κανονικά στο PAOK TV. Το κόστος του αγώνα είναι 8 ευρώ. Είμαστε έτοιμοι, δεν έχει αλλάξει τίποτα, απλά έγινε μια αναγκαστικά παύση δραστηριοτήτων για όλους. Σκεφτόμαστε αρκετά πράγματα για το πως θα αναπτύξουμε το PAOK TV για να γίνει πιο ελκυστικό για όλους. Το PAOK TV την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ διαφορετικό από πολλούς τομείς και πολύ καλύτερο».

 

Είναι η μεγαλύτερη η ζήτηση τώρα που τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών; «Έχουμε την τάση να περιμένουμε όλοι την τελευταία στιγμή, οπότε αυτό θα ξεκαθαρίσει δύο μέρες πριν το παιχνίδι. Γενικά ο κύριος όγκος των πωλήσεων γίνεται ανήμερα του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα τις δυο τελευταίες ώρες πριν το παιχνίδι. Με την… δίψα που υπάρχει πάντως για ποδόσφαιρο και χωρίς κόσμο στο γήπεδο, περιμένουμε ότι θα έχει μεγαλύτερη ζήτηση».

 

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας και αν θα αποζημιωθεί κάπως ο κόσμος: «Γίνονται πολλές σκέψεις και είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να έχουμε τον κόσμο μας ικανοποιημένο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κρατήσουμε ευχαριστημένους και κοντά στην ομάδα».

 

Ποιοι θα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο; «Θα μιλήσω για το κομμάτι των media. To πρωτόσκολο είναι συγκεκριμένο, θα επιτρέπονται στο γήπεδο 30 δημοσιογράφοι και 15 φωτογράφοι. Ουσιαστικά θα είναι ένας ανά μέσο, καλύπτοντας τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ελλάδας. Υπάρχουν και συγκεκριμένες προδιαγραφές, δηλαδή όλοι που θα μπαίνουν στο γήπεδο θα φοράνε μάσκα και γάντια».

 

Πηγή: Radio Primo

Scroll Up