Αρωνιάδης: «Ξεκάθαρη η διαδικασία με το VAR»

Συντάκτης: Share:

Μέσω των δηλώσεων που έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ήρθε η απάντηση του Δικέφαλου στα ερωτηματικά που έθεσε η ΠΑΕ Άρης για την τροφοδότηση του VAR από την τηλεοπτική παραγωγή του PAOK TV.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

«Κανένας δεν έχει λόγο να ανησυχεί σχετικά με αυτό. Εμείς ανησυχούμε γιατί τα κάνουμε όλα προβλεπόμενα, όλα από το βιβλίο. Η διαδικασία είναι ξεκάθαρη. Το βαν παίρνει το σήμα από όλες τις κάμερες που υπάρχουν στο γήπεδο. Από εκεί φεύγει η εικόνα και πάει στον διαιτητή απευθείας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε αφορά η εικόνα των διαιτητών με τυχόν προβλήματα στην μετάδοση».

 

Για τη διάθεση συνδρομών: «Είναι ο αριθμός των 500 που έχει βγει στην δημοσιότητα εδώ και ώρα. Είναι πολύ καλό νούμερο, και πρόκειται για συνδρομές που αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες. Και στο πρωτάθλημα και στα Πλέι-οφ. Είναι η λογική μας για να δώσουμε ένα credits σε αυτούς που θα αγοράσουν για ολόκληρο τον χρόνο».

 

Για το αν οι κάτοχοι διαρκείας έχουν άλλη αντιμετώπιση: «Θα το δούμε στην πορεία μαζί με την δυνατότητα να γίνεται πληρωμή σε δόσεις. Θα το δούμε για το αν έχουν κάποια διαφορετική αντιμετώπιση. Είναι κάτι που αφορά την συνεργασία της ΠΑΕ με την τράπεζα. Το ζητήσαμε, προχωράει, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Από εδώ και πέρα θα διευθετηθεί».

 

Για το κομμάτι της πειρατείας: «Η δράση είναι καθημερινή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βρούμε όσα stream μπορούμε. Είναι μια μάχη που δεν μπορεί να νικήσει σχεδόν κανείς. Είναι ένας κολοσσός, όλο αυτό. Καταλαβαίνουμε ότι είναι μεγάλο πρόβλημα και κάνουμε ότι μπορούμε για να περιορίσουμε το πρόβλημα, γιατί είναι και απώλεια χρημάτων για εμάς. Αν θέλει μια ομάδα να δείξει έναν αγώνα σε μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων, δεν μπορεί να το κάνει. Πάμε σε ένα άλλο κομμάτι που αφορά και το επαγγελματικό πακέτο».

 

Για το αν είναι υποχρεωτικό το επαγγελματικό πακέτο: «Είναι κάτι που συζητιέται απευθείας με την ΠΑΕ. Δεν είναι κάτι που γίνεται αυτόματα».

 

Για το αν υπάρχει δυνατότητα και για μελλοντικές εγγραφές: «Οι εγγραφές γίνονται και κατά την διάρκεια ενός αγώνα, δεν υπάρχει πρόβλημα, ακόμα και αν μπει παράδειγμα στο 15ο λεπτό. Επιπλέον, θα μπει ένα πλαφόν για το μέχρι πότε θα γίνονται ετήσιες συνδρομές. Θα γίνουν αναπροσαρμογές αν θέλει να αγοράσει συνδρομή κάποιος φίλαθλος για παράδειγμα τον Δεκέμβριο, με κάποια μικρότερη τιμή, φυσικά».

 

Για την εφαρμογή που είναι στα σκαριά: «Το PAOK TV λειτουργεί τέλεια εκτός των Smart TV. Είναι κάτι, το οποίο δεν αφορά τον ΠΑΟΚ. Ήδη ξεκίνησε η κατασκευή της εφαρμογής και στόχος είναι μέχρι τα Χριστούγεννα να ολοκληρώσουμε το πρώτο μεγάλο κομμάτι. Κάθε τηλεόραση είναι διαφορετική και εμείς επιδιώκουμε να είμαστε συμβατοί με τις περισσότερες τηλεοράσεις που υπάρχουν στην αγορά».

 

Για το αν υπάρχει οικονομικός στόχος: «Έχει βάλει στόχο η ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει από την μια ημέρα στην άλλη, ούτε μπορούμε να ανακαλύψουμε τόσο εύκολα την Αμερική. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε μια ιδέα, να την προχωρήσουμε και την εξελίξουμε».

 

Για το αν υπάρχει μέλλον χωρίς κεντρική διαχείριση: «Δεν είναι κάτι που μπορώ να κρίνω εγώ, παρόλο που έχω προσωπική άποψη στο συγκεκριμένο θέμα. Πρέπει να γίνει κουβέντα ανάμεσα στους υπευθύνους των ομάδων και να βγει απόφαση συνεταιρικά, καθώς σαν συνεταιρισμός ξεκίνησε αρχικά».

 

Πηγή: Arena FM 89,4