Αυτά είναι τα νούμερα πωλήσεων του PAOK TV για το ματς με ΠΑΟ!

Συντάκτης: Share:
Αυτή είναι η συμφωνία PAOK TV- Πρακτόρων ΟΠΑΠ

To παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή ήταν το δεύτερο εντός έδρας ντέρμπι μετά από εκείνο με τον Άρη, παράλληλα όμως ήταν όμως και το πρώτο πραγματικό τεστ σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθύνοντων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ περισσότεροι από 60.000 συνδρομητές παρακολουθούσαν σε ζωντανή μετάδοση από την πλατφόρμα του PAOK TV τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αριθμός εντυπωσιακός και άκρως ικανοποιητικός.

Στον συγκεκριμένο αριθμό φυσικά συνυπολογίζονται τόσο οι ετήσιες συνδρομές, όσο κι αυτές μίας χρήσης και ενδεικτικό είναι ότι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι μπλόκαρε το το διατραπεζικό σύστημα πληρωμής λόγω της τεράστιας ζήτησης!

Για αυτό το μπέρδεμα δεν φέρει ευθύνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά η τράπεζα καθώς δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τόσες ταυτόχρονες αγορές, αφού το σύστημα μετάδοσης του PAOK TV δεν έχει κάποιο όριο στον όγκο των συνδρομητών που μπορεί να αντέξει.

Οι διακοπές που παρατηρήθηκαν στην διάρκεια της αναμέτρησης, οφείλονται στον πάροχο του Internet ή τη συσκευή, καθώς η εικόνα έφευγε κανονικά και χωρίς κάποιο πρόβλημα από την Τούμπα.

 

Scroll Up