Αυτό ήταν το “μυστικό”, που άλλαξε όλο το σκηνικό στον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην καλύτερή του φάση από την αρχή της χρονιάς και αυτό το γεγονός οφείλεται στην εσωτερική συζήτηση που έγινε μετά το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και στο πως διαχειρίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης την πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Δικέφαλος πέρασε την πιο δύσκολη τετράδα αγώνων παίρνοντας μόνο οκτώ βαθμούς αντί για 12, αλλά είναι φανερό ότι έχει ξεπεράσει αρκετά ποδοσφαιρικά ζητήματα που τον ταλαιπωρούσαν. Σταδιακά οι παίκτες της ομάδας δείχνουν να έχουν εμπεδώσει μία πιο επιθετική φιλοσοφία και σε κάθε  αγώνα παράγουν με ωραίο και ομαδικό τρόπο αρκετές φάσεις.

Επίσης πολύ σημαντικό για τον Φερέιρα και για την συνέχεια της φετινής σεζόν είναι ότι η ομάδα έχει αντιληφθεί το θέμα της αμυντικής αναποτελεσματικότητας και ήδη δουλεύει έντονα για να το αντιμετωπίσει, ειδικά σε ότι αφορά τις στημένες φάσεις.

Ο Πορτογάλος κόουτς είναι πασιφανές ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και ήδη παίρνει δύσκολες αποφάσεις που πιστεύει ότι θα ανεβάσουν τον ΠΑΟΚ περισσότερο και όσο έρχονται οι νίκες θα δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εντός ομάδας.

Για το τεχνικό τιμ τα στοιχήματα που βρίσκονται μπροστά έχουν να κάνουν και με τις επιστροφές των Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια. Ο ένας μπήκε, ο άλλος… έρχεται και οι δυο τους έλειψαν σε τεράστιο βαθμό και τώρα μπαίνουν στο γήπεδο.Αφού επιστρέψουν και οι δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές και διαμορφώνεται ένα ρόστερ 22 παικτών οι οποίοι περιμένουν και «πιέζουν» για να παίξουν.

Δείτε Επίσης

Scroll Up