Αυτοί είναι οι νεαροί του ΠΑΟΚ που έπαιξαν στη Δράμα

Συντάκτης: Share:
Αυτοί είναι οι νεαροί του ΠΑΟΚ που έπαιξαν στη Δράμα

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, τη Δόξα με 1-3 στη Δράμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Εκτός από τα μεγάλα αστέρια του ΠΑΟΚ, στην «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα συμμετείχαν και έξι παίκτες της Κ19 που στοχεύουν στο μέλλον να καθιερωθούν στην ενδεκάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει τα βιογραφικά των έξι ποδοσφαιριστών που έδειξαν καλά στοιχεία στο φιλικό με τους «μαυραετούς».

Αναλυτικά:

Παναγιώτης Παναγιώτου

Ημ/νια Γέννησης: 16.01.2002
Τόπος Γέννησης: Ιωάννινα
Θέση: Αμυντικός
Βάρος: 67 κ.
Ύψος: 1,83μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: ΑΟ Γιάννινα
Στον ΠΑΟΚ από: 2015

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου είναι αμυντικό χαφ, αλλά και επιθετικό χαφ. Αποκτήθηκε από τα Γιάννινα το 2015 και είναι εξαιρετικά δυνατός, πόσω μάλλον στις μονομαχίες, ενώ διαθέτει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι διεθνής και ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ευστάθιος Τάχατος

Ημ/νια Γέννησης: 12.08.2001
Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη
Θέση: Αμυντικός
Βάρος: 73κ.
Ύψος: 1,75μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: Αετοί Προχώματος
Στον ΠΑΟΚ από: 2013

Ο Ευστάθιος Τάχατος είναι μπακ, με την ευχέρεια να παίζει και στις δύο πλευρές. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ταχύτητα και ευελιξία. Διακρίνεται για τον δυναμισμό και το καλώς εννοούμενο θράσος του. Ζούσε στον Ακροπόταμο και προφανώς έκανε χιλιόμετρα καθημερινά, ωστόσο από το 2016 ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Aϊντίν Ντάικο

Ημ/νια Γέννησης: 28.10.2002
Θέση: Αμυντικός
Βάρος: 80κ.
Ύψος: 1,87 μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: ΠΑΟΚ Κυριακίου
Στον ΠΑΟΚ από: 2017

Ο Αϊντίν Ντάικο ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2017, προσθέτοντας μία σημαντική λύση στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό με δύναμη και ταχύτητα και γενικώς αξιοσημείωτα σωματικά προσόντα.

Πέτρος Καλουτσικίδης

Ημ/νια Γέννησης: 28.03.2001
Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη
Θέση: Αμυντικός
Βάρος: 69κ.
Ύψος: 1,75μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: Μπέμπηδες 2000
Στον ΠΑΟΚ από: 2016

Ο Πέτρος Καλουτσικίδης είναι ένας γρήγορος και ικανός επιθετικός, με αρκετά  προσόντα που καλείται να ξεδιπλώσει μέσα στο γήπεδο. Είναι μία ακόμα αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Καλός μαθητής, εισήχθη στο τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας και Επιστημών Καβάλας.

Βασίλειος Γρόσδης

Ημ/νια Γέννησης: 17.01.2002
Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη
Θέση: Μέσος
Βάρος: 71κ.
Ύψος: 1,80μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: Άρης
Στον ΠΑΟΚ από: 2014

Ο Βασίλης Γρόσδης είναι ένα δυνατό και ψηλό αμυντικό χαφ, που αγωνίζεται και ως επιθετικό χαφ. Είναι αριστεροπόδαρος με δυνατό σουτ, είναι οξυδερκής και πολύ καλός στο διάβασμα του παιχνιδιού. Νωρίς νωρίς, πήρε συμμετοχές – και σε διεθνή τουρνουά – με την Κ15, με την οποία χρίστηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2016-17.

Αχιλλέας Σαλαμούρας

Ημ/νια Γέννησης: 15.01.2000
Τόπος Γέννησης: Βόλος
Θέση: Μέσος
Βάρος: 70κ.
Ύψος: 1,75μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: Μαγνησιακός
Στον ΠΑΟΚ από: 2015

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό,  με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή. Αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου, με την ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών.

Scroll Up