Αυτός ο παίκτης προβληματίζει στον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:
Αυτός ο παίκτης προβληματίζει στον ΠΑΟΚ!

Ένα από τα γεγονότα του ντέρμπι που πέρασε απαρατήρητο λόγω των όσων έγιναν κατά την διάρκεια του, ήταν η επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα…

να αφήσει εκτός 18αδας τον Λέο Ζαμπά. Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν ταξίδεψε στο Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική λόγω μυϊκών ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ, ενώ κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας προπονήθηκε κανονικά, αλλά έμεινε εκτός ως 19ος από την αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός ότι ο Λέο Ζαμπά έμεινε εκτός αποστολής είναι σίγουρα ενδεικτικό. Με τις επιστροφές των μακροχρόνια τραυματιών, την ενεργοποίηση του Στοχ, κάθε φορά θα μένει εκτός αποστολής παίκτης που θεωρεί ότι μπορεί να είναι και στην ενδεκάδα.

Ο Βραζιλιάνος είναι εδώ και καιρό μακριά από τις βασικές επιλογές του προπονητή του ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός του μπορεί και να είναι μήνυμα. Και μπορεί ο ίδιος να πιστεύει ότι έχει τα προσόντα να είναι βασικός και αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ, ωστόσο φαίνεται ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει άλλη άποψη.

Αν θα υπάρξουν εξελίξεις τον Γενάρη και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι νωρίς ακόμη να διαφανεί. Το σίγουρο είναι ότι με τις επιδόσεις του, δύσκολα μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων, παρά μόνο αυτές που θα σκεφτούν την μελλοντική προοπτική του και όχι την τωρινή του κατάσταση.

Στην Πορτογαλία γράφτηκε στο πλαίσιο της φημολογίας για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ζαμπά ότι ο ΠΑΟΚ ζητά 7 εκατομμύρια για την παραχώρηση του. Το σίγουρο είναι ότι η περίπτωση Ζαμπά, έχει αρχίσει πλέον να προβληματίζει και το μέλλον του δεν είναι και τόσο… ευοίωνο.

Scroll Up