Βαρδαλής: «Ο ΠΑΟΚ δεν πανηγυρίζει τέτοια πρωταθλήματα»

Συντάκτης: Share:
Βαρδαλής: «Ο ΠΑΟΚ δεν πανηγυρίζει τέτοια πρωταθλήματα»

Εν αντιθέσει με την στάση άλλων ομάδων που έσπευσαν να πανηγυρίσουν τίτλους που τους αποδόθηκαν λόγω… διακοπής, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε σταθερός στις αξίες του.

 

Στη σημερινή ψηφοφορία ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου ψήφισε υπέρ της διακοπής χωρίς να αναδειχθεί πρωταθλητής, παρότι οι αντίστοιχες ομάδες βρισκόντουσαν στην πρώτη θέση. Τελικά επικράτησε η άποψη της διακοπής με την ανάδειξη πρωταθλητή, με τον  έφορος του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ  Κωνσταντίνο Βαρδαλή, να δηλώνει:

 

«Από την αρχή έως το τέλος κατά την κρίση της πανδημίας μείναμε σταθεροί και αταλάντευτοι στην φιλοσοφία μας τα φετινά πρωταθλήματα να θεωρηθούν ως μη γενόμενα, αφενός μεν για να προστατεύσουμε την υγεία των αθλητών και αθλητριών όλης της Ελλάδος και αφετέρου γιατί είμαστε απολύτως αντίθετοι στον ορισμό πρωταθλητών.

Όπως στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του γυναικείου χάντμπολ, έτσι και εμείς δεν πανηγυρίζουμε το φετινό πρωτάθλημα. Κρατάμε τα πανηγύρια για την επόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει τα πρωταθλήματα, τα οποία μέχρι το τελευταίο τους λεπτό παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους».

Scroll Up