Βαρδαλής: «Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουμε χάρτινους τίτλους»

Συντάκτης: Share:
Βαρδαλής: «Ο ΠΑΟΚ δεν πανηγυρίζει τέτοια πρωταθλήματα»

Μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, ο ΠΑΟΚ ψήφισε υπέρ στο να μπει παύλα στο Πρωτάθλημα Γυναικών, με τον έφορο του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Δικεφάλου, Κωνσταντίνο Βαρδαλή, να τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει πανηγυρίζει τους τίτλους του στο χορτάρι και όχι στα χαρτιά.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλο το κλαμπ του ΠΑΟΚ θέλει τα Πρωταθλήματα να τα παίρνει στο χορτάρι. Η γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου έχει πάρει 20 τρόπαια και κανείς δεν τα αμφισβήτησε. Με πρωτεργάτη τον Ερασιτέχνη και τον Θανάση Κατσαρή η γυναικεία ομάδα πρωταγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς αγωνιζόμαστε για να παίρνουμε τίτλους στα γήπεδα. Δεν θέλουμε χάρτινα. Και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης κατέθεσε αίτημα να μπει παύλα φέτος, όμως το αίτημά του δεν πέρασε. Θέλουμε να σεβόμαστε τα κορίτσια μας».

 

Για το τι ψήφισε ο Άρης: «Ο Άρης ψήφισε να πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Προβολή χρειάζεται το γυναικείο ποδόσφαιρο και το έχουμε ανάγκη. Θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη τόσο από τους θεσμούς όσο και από τα Μ.Μ.Ε. Ευχαριστώ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μας πήγε στη Νέα Μεσημβρία για να προπονούμαστε. Σαν σύλλογος μας πονάει τον τίτλο που μας πήρε στα χαρτιά η ΑΕΚ πριν δυο χρόνια».

 

 

Πηγή: Metropolis 95,5

Scroll Up