Βαρέλα: «Έτσι και του χρόνου» (vid)

Συντάκτης: Share:
Βαρέλα: «Έτσι και του χρόνου» (vid)

Το βραβείο του MVP για τον Νοέμβριο παρέλαβε ο Φερνάντο Βαρέλα και μεταξύ άλλων ευχήθηκε να βρίσκεται και του χρόνου όσο το δυνατόν περισσότερες φορές σε παρόμοια θέση.

«Ένας φανταστικός χρόνος, πετύχαμε πολλά πράγματα, εγώ προσωπικά και η ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, επίσης πετύχαμε και ορισμένους στόχους. Θα αποκτήσουμε αυτόν τον τίτλο που θέλουμε εμείς και η Θεσσαλονίκη τόσο πολύ».

Για το τι σημαίνει για έναν αμυντικό να κερδίζει αυτό το είδος του βραβείου που συνήθως πηγαίνει σε παίκτες που σκοράρουν: «Σημαίνει πολλά. Μένουμε πάντα πίσω και έτσι οι φίλαθλοι δεν βλέπουν πάντα τη δουλειά μας. Η προσοχή πέφτει στους μέσους και στους επιθετικούς διότι κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι αλλά ορισμένες φορές και οι αμυντικοί μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Αυτούς τους μήνες πιστεύω ότι έκανα τη διαφορά. Βοήθησα την ομάδα με ασίστ και γκολ και γι΄αυτό το λόγο πιστεύω πως κέρδισα αυτό το βραβείο. Ελπίζω του χρόνου να είμαι περισσότερες φορές εδώ ή κοντά στο βραβείο του MVP. Γιατί όταν οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την δουλειά σου, αισθάνεσαι χαρούμενος και περήφανος».

Έδωσες την ασίστ στον Κρέσπο, σκόραρες εναντίον της Λαμίας, σε είδαμε ως αριστερό εξτρέμ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ: «Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάς την ομάδα. Δεν έχει σχέση σε ποια θέση αγωνίζεσαι γιατί όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν την ομάδα είτε την Κυριακή ή την Δευτέρα ή το Σάββατο. Αν βοηθάω την ομάδα, δεν έχει σημασία σε ποια θέση είμαι. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαι στην ομάδα, να παίζω στο παιχνίδι, να είμαι σημαντικός».

Έχεις κάποιες μέρες να φρεσκάρεις το μυαλό και το σώμα σου. Που θα περάσεις τις γιορτές και τι εύχεσαι για το 2019; «Θα πάω στην Πορτογαλία να μείνω με την οικογένεια μου. Νομίζω ότι θα περάσω καλά. Η ομάδα χρειάζεται αυτήν την ξεκούραση. Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδι. Λίγη ξεκούραση με πολλά πράγματα στο μυαλό και τώρα πιστεύω είναι περίοδος γι΄αυτό το διάλειμμα. Να ηρεμήσει το μυαλό για να έρθουμε το 2019 ανανεωμένοι, συγκεντρωμένοι και εύχομαι για όλους τους ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη, να αποκτήσουν ότι επιθυμούν και χρειάζονται και να είναι με τις οικογένειές τους. Στην περίοδο των Χριστουγέννων, αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί δεν έχει σημασία αν λάβεις δώρα ή όχι, το σημαντικό είναι να είσαι με την οικογένεια σου».

Scroll Up