Βέρνμπλουμ : “Αν χρειαζόταν θα έπαιζα και την… Κυριακή”!

Συντάκτης: Share:

Για το πως βιώνει την μακρά περίοδο του τραυματισμού του, για την ανυπομονησία του της κατάκτησης του τίτλου και το πως βλέπει την επιστροφή του στην ομάδα μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Σουηδός μέσος αναλυτικά τόνισε :

Για το πως αισθάνεται : “Νιώθω καλά, είμαι σε καλή κατάσταση, σε καλή διάθεση και προπονούμαι σαν… τρελός! Αν χρειαζόταν θα έπαιζα, αν και δεν θα ήταν καλό για τον αχίλλειο μου. Τα παιδιά θα τα καταφέρουν μια χαρά”.

Για τον τραυματισμό του και την αποθεραπεία του : “Έχω εναποθέσει όλη μου την πίστη στο ιατρικό επιτελείο και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας. Έχω κλειδώσει το μυαλό μου και κάνω ότι μου πουν, δεν έχω άλλη επιλογή. Μπορεί αν σκεφτείς ότι είσαι άτυχος μπορεί να έχεις δυσκολότερη αποθεραπεία. Είναι βαρετό να είσαι εκτός δράσης, αλλά πρέπει να περάσω από αυτό το δύσκολο διάστημα”.

Για το πως βιώνει την πορεία της ομάδας : “Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε έιναι να υποστηρίζουμε τα παιδιά. Τα έχουν καταφέρει τέλεια. Εμείς που δεν αγωνιζόμαστε, πρέπει να βοηθάμε με την σειρά μας τους υπόλοιπους”.

Για το πότε υπολογίζει την επιστροφή του στα γήπεδα : “Δεν ρωτάω τους γιατρούς. Κάνω ότι μου πουν και ξέρω ότι όταν είμαι έτοιμος θα μου το πουν. Με τόση δουλειά που έχουμε κάνει, σίγουρα θα είμαι από τους πιο δυνατούς παίκτες στο νέο πρωτάθλημα! Έχω αρχίσει προπονήσεις ήδη και τρέξιμο και περιμένω να επιστρέψω”.

Για το πιο δύσκολο κομμάτι της αποθεραπείας του και το ποιος τον στήριξε περισσότερο : “Το πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το ψυχολογικό. Είναι βαρετό να μην παίζεις και να κάνεις τα ίδια πράγματα κάθε μερα. Αλλά στον ΠΑΟΚ έχουμε κορυφαίο ιατρικό επιτελείο και κορυφαίους φυσιοθεραπευτές, που με βοηθούν πάρα πολύ. Είναι κοντά μου κάθε μέρα. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσεις να πείσεις τον εαυτό σου να συνεχίσει”.

Για το παιχνίδι με την Λάρισα και τις ευχές του για τα γενέθλια της ομάδας : “Όλοι γνωρίζουν στην ομάδα, ότι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Όλα τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να το αντιμετωπίσουν ότι αν κερδίσουν θα πάρουν τον τίτλο. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά όλοι την σεζόν όμως και τους εμπιστεύομαι. Ξέρουν ότι αν κερδίσουν θα είναι πάρα πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά για όλη την πόλη”.

Είναι κάτι σημαντικό τα γενέθλια, αλλά αυτό που… έρχεται την Κυριακή αν κερδίσουμε θα είναι ακόμα μεγαλύτερο!

Δείτε Επίσης

Scroll Up