Βλέπει τους αντιπάλους σαν χάρτινα κουτιά!

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Βλέπει τους αντιπάλους σαν χάρτινα κουτιά!

Αναμφίβολα το 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ και αφήνει πίσω της τον δικέφαλο πρώτο και στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Για 51 ματς ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος, συνεχίζει να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ από καταβολής της Ά Εθνικής και πάει για το επόμενο…

Πλέον, δεν είναι απλά μία ομάδα, αλλά μία ασταμάτητη “μηχανή” νικητών. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα δύο κρίσιμων παραγόντων.

Πρώτον, του νταμπλ. Όταν κατακτάς τίτλους αποκτάς αυτοπεποίθηση, το μέταλλο του νικητή, νιώθεις άτρωτος. Κοιτάς τον αντίπαλο σαν χάρτινο κουτί που του δίνεις μία για να πάει παραπέρα και μην σου κλείνει τον δρόμο!

Και δεύτερον, του σεβασμού στους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου. Όταν χτίζεις ομάδα από το 2016 πάνω στον ίδιο κορμό και στην ίδια φιλοσοφία, με σταθερότητα και χωρίς ριζικές αλλαγές κάθε χρονιά στο ρόστερ, τότε αποκτάς ομοιογένεια στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, κάτι που είναι και το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο.

Ποτέ, όμως, δεν πρέπει να επαναπαύεσαι στις δάφνες του παρελθόντος. Το μέλλον κρύβει πολλές προκλήσεις.

Η νέα χρονιά ξεκινά με τον σπουδαίο αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη, όπου θα είναι στραμμένα τα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και ακολουθούν μέσα σε λίγες ημέρες τα δύο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Τούμπα.

Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς και σαχλαμάρες. Στο ποδόσφαιρο πάντα ζεις για το επόμενο παιχνίδι…

Scroll Up