Δεν δίνει την ρήτρα για Μιχόγεβιτς η Άουε!

Συντάκτης: Share:
Δεν δίνει την ρήτρα για Μιχόγεβιτς η Άουε!

Κατά τη διάρκεια του χειμερινής διακοπής ο πρόεδρος της Άουε, Χέλγκε Λέονχαρντ ήταν σίγουρος ότι θα έβρισκε την λύση για να αγοράσει από τον ΠΑΟΚ τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, αλλά φαίνεται πως αναθεώρησε μετά την διακοπή ελέω κορονοϊού.

Η γερμανική ομάδα δεν μπορεί να αντέξει τον κεντρικό αμυντικό το κόστος της μεταγραφής του Βόσνιου στόπερ με τον Λέονχαρντ να λέει χαρακτηριστικά τα εξής : “Θέλω να είμαι ειλικρινής. Λόγω της κρίσης του κορονοϊού και των οικονομικών συνεπειών αυτής, δεν θα ήταν οικονομικά υπεύθυνο να αγοράσουμε τον Μάρκο από τον ΠΑΟΚ”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild η Άουε έπρεπε να έχει δώσει το πόσο των 800.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Μιχόγεβιτς, αλλά δεν το έχει κάνει και δεν πρόκειται να πληρώσει την ρήτρα αγοράς του. Αν και η Τσβάιτελιγκα έχει ξεκινήσει ξανά και η ρευστότητα έχει επανέλθει η διοίκηση της γερμανικής ομάδας δεν θέλει να αναλάβει οικονομικό ρίσκο με την μεταγραφή του Βόσνιου.

Ο Λέονχαρντ με δηλώσεις του αποκάλυψε το plan B για τον Μιχόγεβιτς, που θα χρειαστεί σε μεγάλο βαθμό και την… συνδρομή του ΠΑΟΚ. “Εξετάζουμε να πάρουμε και πάλι δανεικό τον Μάρκο για ένα ακόμη έτος. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρατείνει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αφού το υπάρχουν λήγει στις 31 Δεκεμβρίου”, είπε ο πρόεδρος της Άουε.

Scroll Up