Δεν έχει καμία τύχη η Λαμία

Συντάκτης: Share:

Μία μαζική άμυνα με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Είναι συνηθισμένο το σκηνικό με ομάδες όπως η Λαμία στη Τούμπα.

Η Λαμία παίζει με δύναμη και σχηματίζει μία πεντάδα (με δυο στόπερ και τρία αμυντικά χαφ) ανασταλτικά στον άξονα. Έτσι ο ΠΑΟΚ με τα πολύ άκρα που διαθέτει και τον Γιαννούλη με τον Λημνιό σε φόρμα, αλλά και με τον δεύτερο επιθετικό που βάζει στην περιοχή, αναμένεται να βρει εύκολα τον τρόπο διάσπασης της αντίπαλης άμυνας.

Μόνο αν κοιμηθεί ο… Θεός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα αυτή η Λαμία στη Τούμπα. Με βάση την ποδοσφαιρική λογική δεν έχει καμία τύχη διότι και επιθετικά είναι καινούργια ομάδα και προσπαθεί να αποκτήσει αυτοματισμούς με αποτέλεσμα σε έξι αγώνες να έχει βάλει μόνο τέσσερα γκολ με συγκομιδή μόλις τεσσάρων βαθμών που την φέρνει στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Άλλωστε, η θεσσαλική ομάδα θέτει μαζί με τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο βασική υποψηφιότητα για υποβιβασμό, δείχνοντας φέτος φανερές αδυναμίες στο παιχνίδι της.

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι πρέπει οι παίκτες του Φερέιρα να είναι εφησυχασμένοι και χαλαροί την Κυριακή γιατί αυτά τα εύκολα ματς κρύβουν συνήθως παγίδες και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να πάρει ένα καθαρό προβάδισμα στο σκορ γρήγορα για να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες το ματς.

Δείτε Επίσης

Scroll Up