«Δεν μπορεί να κληρωθεί με την Τράμπζονσπορ ο ΠΑΟΚ!»

Συντάκτης: Share:

Είναι γνωστό μετά τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους ανίσχυρους για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με αστερίσκο, καθώς αν δικαιωθεί στο CAS η Τράμπζονσπορ παίρνει τη θέση της Μπεσίκτας και στέλνει τον Δικέφαλο στους ισχυρούς.

Τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσουν τον προκριματικό γύρο του Champions League και τους «ασπρόμαυρους», όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα από την Τουρκία επικαλείται την ραδιοφωνική εκπομπή «British TalkSport» στην οποία και αναφέρθηκε ότι σύμφωνα με ανώνυμη πηγή από την UEFA, εφόσον η Τραμποζονσπόρ δικαιωθεί από το CAS, δεν θα μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ, παρότι θα είναι πιθανή αντίπαλος του.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε ομάδες από την Ρωσία και την Ουκρανία, λόγω της έκρυθμης κατάστασης των δύο χωρών. Βέβαια, αν αυτό το σενάριο αποδειχθεί αληθινό, προφανώς θα αφορά και την Μπεσίκτας, που την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πιθανή αντίπαλος του Δικεφάλου.

Scroll Up