Δεν μπορεί να το χωνέψει ο Μαρινάκης…

Συντάκτης: Share:

Ο αγωνιστικός διασυρμός του Ολυμπιακού στην Τούμπα είναι κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη…

… που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε με κατεβασμένα χέρια από τον ΠΑΟΚ και γλίτωσε τον μεγαλύτερο διασυρμό από το τελικό 3-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια, αλλά κανένας δεν έμαθε τι είπε στους παίκτες, γιατί ο Ολυμπιακός κρατάει πολύ καλά στεγανά στα αποδυτήρια, αλλά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά, ο πρόεδρος δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα πώς έχασε ο Ολυμπιακός το ματς και το πρωτάθλημα.

Ακούει και τη γκρίνια των οπαδών για το γεγονός ότι μετά από αρκετά χρόνια δεν θα πάρουν τον τίτλο, έχει και τον μπαρμπα-Σάββα να διαδίδει ότι ήταν λάθος που δεν πήγε στην Τούμπα και “τρελαίνεται”.

Όλα αυτά, πριν από τρία χρόνια δεν θα πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν να γίνουν στην παντοδυναμία του Ολυμπιακού με διαιτησία και ΕΠΟ υπό την “κατοχή” της.

Άλλαξαν τα… κόζια, τα παιχνίδια παίζονται πλέον μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και εκεί ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιος πρωταθλητής.

Είναι θέμα χρόνου πλέον…

Δείτε Επίσης

Scroll Up