«Δεν πάω πουθενά, αν δεν πάρω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:
«Δεν πάω πουθενά, αν δεν πάρω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Αμετακίνητος στην πάγια θέση του για παραμονή στον ΠΑΟΚ, μέχρι την κατάκτηση – τουλάχιστον – ενός πρωταθλήματος, είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο διεθνής Σέρβος σέντερ φορ ακούει, όλο και πιο συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα, για ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη, ή την Ασία, με παχυλές αμοιβές, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πώς αντιμετωπίζει τον ντόρο που γίνεται στην μεταγραφική αγορά γύρω από το όνομά του;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Sfina.gr» παραμένει κάθετος στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του. Δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο διαθέσεις. Παραμένει προσηλωμένος στον στόχο κατάκτησης του τίτλου. «Δεν πάω πουθενά αν δεν πάρω πρώτα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ» επαναλαμβάνει – με κάθε ευκαιρία – στους εκπροσώπους του. Αυτός ήταν ανέκαθεν ο στόχος του, στον οποίο μένει πιστός έως την τελική επίτευξή του.

Μόνο εάν η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αποδεχτεί μία πρόταση, όπως για παράδειγμα την φημολογούμενη των οχτώ εκατ. ευρώ από την Αλ Ιτιχάντ, θα αποχωρήσει ο Σέρβος επιθετικός από την Τούμπα και πάλι με… κρύα καρδιά θα το κάνει.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

ΑΚΟΜΑ «ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ»

Σε καμία περίπτωση ο ίδιος δεν θα ζητήσει να πάρει μεταγραφή τουλάχιστον στην παρούσα φάση, όσο μεγάλη προσφορά κι αν έρθει από ασιατική ομάδα. Έχει φιλοδοξίες ακόμα και θεωρεί πως δεν ήρθε η ώρα να γίνει «μισθοφόρος» σε κάποιο ασιατικό πρωτάθλημα. Βέβαια, ούτε η οικογένεια Σαββίδη έχει πρόθεση πώλησής του τον Ιανουάριο.

Όλα αυτά, ενώ παραμένει δικαιωματικά ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ως ο πέμπτος σκόρερ του 2018 στον κόσμο με 35 γκολ απολογισμό!

 

Scroll Up