Δεν περιμένει για Ντεϊόλα, κοιτάζει αλλού για μέσο

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στην Κάλιαρι για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα κάτι που συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Η προσφορά του Δικεφάλου ήταν ύψους 1.000.000 ευρώ και αδιαπραγμάτευτη, ανεξαρτήτως του τι λένε οι Ιταλοί, είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα.

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

 

Οι Σαρδηνοί δεν την έκαναν αποδεκτή τη πρόταση του ΠΑΟΚ για το 25χροο μέσο και συνέχισαν την προσπάθειά τους είτε να τον ανανεώσουν, είτε να κερδίσουν παραπάνω χρήματα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια χρησιμοποίησαν και τα ιταλικά ΜΜΕ για να κάνουν το παιχνίδι τους, ωστόσο ο Δικέφαλος από την πλευρά δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε αυτό.

Έφθασε η ώρα που ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεβάσει την πρότασή του άνω του 1.000.000 ευρώ και αυτή δείχνει να είναι και η τελευταία «κουβέντα».

 

Μέσα από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις και αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει αφού η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Το ζήτημα του Αλεσάντρο Ντεϊόλα θα ανοίξει και πάλι, μόνο αν η Κάλιαρι δεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. Αν οι πιέσεις, μέσω και του Μίνο Ραϊόλα, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πιάσουν τόπο, ίσως και να υπάρξουν εξελίξεις στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

 

Σε διαφορετική περίπτωση θα μπει στο… αρχείο αυτή η υπόθεση αφού ο Ράζβαν Λουτσέσκου στρέφεται στην απόκτηση άλλων παικτών από τη λίστα.

Scroll Up