Δημοκράτης Παπαδόπουλος: “Το νταμπλ είναι η δικαίωση για τον Ιβάν Σαββίδη”

Συντάκτης: Share:

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ, Δημηκράτης Παπαδόπουλος μίλησε για τις επιτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος, το μέλλον του μπασκετικού αλλά και τα άλλα τμήματα του Α.Σ.

Πιο αναλυτικά τι είπε στο«ethnos.gr»: “Η κατάκτηση του νταμπλ είναι μια μεγάλη δικαίωση για έναν άνθρωπο που ήρθε πριν από 7 χρόνια στην Ελλάδα και έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση στον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήταν να φέρει επιτυχίες και χαρά στον σύλλογο. Δεν ήταν εύκολο το εγχείρημα , πάλεψε με θεούς και δαίμονες ο Ιβάν Σαββίδης για να εξασφαλίσει ισονομία», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Τα όνειρα του ίδιου όπως και του συλλόγου φυσικά δεν έχουν ταβάνι, δεν έχουν όριο. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ , η Θεσσαλονίκη εκτιμώ πως θα μπει στον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ήδη ο οργανισμός της ΠΑΕ δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Αγωνιστικά οι προϋποθέσεις υπάρχουν, ένας εξαιρετικός κορμός, ένας καταπληκτικός προπονητής και διοίκηση αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει στο μέλλον γιατί οι βάσεις που μπαίνουν σε επίπεδο οργάνωσης, υποδομών είναι τόσο στερεές που δεν γίνεται να μην δώσουν επιπλέον ώθηση. Η κατασκευή της νέας Τούμπας είναι επίσης ένα μεγάλο στοίχημα , ένα σπουδαίο έργο που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της ΠΑΕ”.

Για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ σημείωσε: “Φέτος είχαμε μια δύσκολη συγκυρία. Δεν ξέρουμε ακόμη ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα δώσει τις λύσεις που χρειάζονται, το μπάσκετ θα βρει τον δρόμο του και εκτιμώ πως θα είναι ανταγωνιστικό όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορούμε να μιλάμε για λάθη αγωνιστικά. Η ομάδα, ο προπονητής, οι παίκτες είδαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς ότι ανταποκρίθηκαν πλήρως. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα οικονομικά γιατί δεν έχω εικόνα. Είναι γνωστό πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια την ΚΑΕ , δεν είναι όμως μέτοχος της. Εκτιμώ πως η οικογένεια θα δώσει λύση, δεν θα μείνει αβοήθητο το τμήμα”.

Tέλος για τα υπόλοιπα τμήμα του ερασιτέχνη τόνισε: “Η συνεργασία μεταξύ ΠΑΕ-Ερασιτέχνη είναι εξαιρετική. Ο πρόεδρος του ΑΣ Θανάσης Κατσαρής είναι ο άνθρωπος χάρις τον οποίο ο Ερασιτέχνης με τα δεκάδες τμήματα, τους εκατοντάδες αθλητές , προπονητές έχει αυτή την σταθερή πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Οι ομάδες μας, όλες σχεδόν λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που μας κάνει όλους χαρούμενους”.

Δείτε Επίσης

Scroll Up