Έχουν “σαλτάρει” οι παίκτες του ΠΑΟΚ, χωρίς προπονήσεις!

Συντάκτης: Share:

Για όλους ο “εγκλεισμός” στο σπίτι λόγω κορονοϊού αποτελεί μία απρόσμενη αλλαγή στην καθημερινότητα, αλλά για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι κάτι περισσότερο απ’ αυτό…

Τους βγάζει εντελώς από τις συνήθειές τους και το πρόγραμμά τους. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως όλοι οι επαγγελματίες συνάδελφοί τους ανά τον κόσμο, έχουν “σαλτάρει”, διανύοντας την τρίτη εβδομάδα της “καραντίνας” στο σπίτι τους, γνωρίζοντας μάλιστα ότι αυτό θα κρατήσει για αρκετές εβδομάδες ακόμα, αφού η νέα ημερομηνία για διακοπή των προπονήσεων μέχρι τις 13 Απριλίου είναι εντελώς τυπική. Θεωρείται σίγουρο ότι η καραντίνα αποκλείεται να τελειώσει τόσο νωρίς για να αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις.

Οι παίκτες λένε στο περιβάλλον τους ότι νιώθουν σαν να είναι κλεισμένοι σε κλουβί, αφού οι ομαδικές προπονήσεις και οι αγώνες είναι μέρος του εαυτούς τους και τώρα τα στερούνται όλα, άγνωστο για πόσο χρόνο ακόμα.

Όλα δείχνουν ότι υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι την λήξη της καραντίνας. Μεγαλώνουν οι αμφιβολίες για την συνέχιση της σεζόν. Το σενάριο της πρόωρης λήξης της με την μη διεξαγωγή των πλέι οφ καθημερινά κερδίζει έδαφος βάση της πραγματικότητας που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης και δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστο φυσικά και το ποδόσφαιρο.