“Έδωσαν τα χέρια” ΠΑΟΚ και Κρέσπο!

Συντάκτης: Share:

Κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Χοσέ Κρέσπο, με τον Ισπανό αμυντικό να συμφωνεί με την πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ είναι οι ανανεώσεις των πέντε συμβολαίων που τελειώνουν το καλοκαίρι, ωστόσο η αρχή έγινε αφού ο Χοσέ Κρέσπο είπε το “ναι” και θα μείνει στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο συμβόλαιο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού θα υπάρξει σημαντική αύξηση αποδοχών, όντας ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στην αντιστοιχία προσφοράς και απολαβών.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι πριν φύγει το 2018 να τελειώσουν με τις ανανεώσεις των υπόλοιπων συμβολαίων, συνεχίζοντας τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των Φερνάντο Βαρέλα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάκχοφ.

Δυσκολίες υπάρχουν σε όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι με εκατέρωθεν υποχωρήσεις δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τις ανανεώσεις των παικτών που ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να τους δει να παραμένουν στην ομάδα.