Ελ Καντουρί: «Έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε»!

Συντάκτης: Share:

Αισιόδοξος για την πρόκριση στην αυριανή ρεβάνς απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί στις δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο στόχος κάθε μεγάλης ομάδας, όπως ο ΠΑΟΚ, παραμένει πάντα η κατάκτηση τίτλων. Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε και να προκριθούμε σε βάρος του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνης στους παίκτες, στον προπονητή μας και στους οπαδούς μας που παραμένουν φανταστικοί στον τρόπο που μας συμπαραστέκονται, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε και να θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

 

Ο μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τη φετινή χρονιά, τονίζοντας πως «Ειλικρινά, είμαι πολύ στενοχωρημένος, έζησα μια πολύ δύσκολη περίοδο με τους τραυματισμούς που έβγαλα, η σεζόν ήταν αρνητική για μένα, λόγω των αλλεπάλληλων μυϊκών τραυματισμών και του κορονοϊού που πέρασα».

 

Έστειλε μάλιστα και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας λέγοντας ότι «Υπόσχομαι στους οπαδούς της ομάδας ότι την επόμενη σεζόν θα είμαι καλύτερος».