Ενδιαφέρον της Ουτρέχτης για Τσιγγάρα!

Συντάκτης: Share:

Παρά το γεγονός ότι ο Χάρης Τσιγγάρας ακόμα δεν έχει πάρει λεπτά συμμετοχής φέτος στα δυο επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως η πορεία του γενικότερα με την φανέλα του Δικεφάλου έχει προσελκύσει ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα που φαίνεται ότι έχει κάνει «μπάσιμο» για την απόκτηση του νεαρού χαφ είναι η Ουτρέχτη των Βασίλη Μπάρκα και Τάσου Δουβίκα!

Ο Τσιγγάρας βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα της ολλανδικής ομάδας που θέλει να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού και ήδη έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί το ότι ο Τσιγγάρας είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ η συμφωνία είχε επιτευχθεί τον Νοέμβριο του 2021.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ και ποια εν τέλει θα είναι η επιθυμία του νεαρού άσου, ο οποίος δεν βρισκόταν στα αρχικά πλάνα του Λουτσέσκου, ωστόσο η προοπτική του εξωτερικού και μάλιστα μιας ομάδας που στηρίζει παίκτες όπως ο Τσιγγάρας, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Χαλκιδικιώτη χαφ.

Κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία, ο Ζοσέ Μπότο, είχε αναφέρει, πως πρόθεση της διοίκησης είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο το Τσιγγάρα για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, όπως και του Λευτέρη Λύρατζη.